GRATIS 1 maand Opslagruimte + 10 grote Verhuisdozen + WINKANS 20x Wooncheque € 500 + 20x Klusbon € 100 + 20x Verhuispakket € 40

AllSafe bestaat 20 jaar en daarom ontvangt iedereen een waardebon voor 1 maand gratis opslag (+10 grote verhuisdozen) en maak je kans op diverse prijzen. De hoofdprijs is 20 jaar lang gratis opslagruimte t.w.v. € 12.000,-. Andere prijzen die je kunt winnen zijn: Wooncheque t.w.v. € 500,- (20x), Klusbon t.w.v. € 100,- (20x) en Verhuispakket t.w.v. € 40,- (20x).

Doe via deze link mee aan de winactie

Een bericht op GRATIS 1 maand Opslagruimte + 10 grote Verhuisdozen + WINKANS 20x Wooncheque € 500 + 20x Klusbon € 100 + 20x Verhuispakket € 40

  • Heb in juni van dit jaar mijn opslag verlengd. Ik heb een nieuw contract gekregen omdat ik een grotere opslagruimte heb genomen. Ik heb hierdoor een voucher ontvangen voor een droomweekend. Deze heb ik afgelopen weekend gebruikt. Ik ben een weekend in Valkenburg geweest. Ik was er voor ruim 40 jaren niet meer geweest. Destijds met mijn overleden man, nu met mijn dochter. Allsafe Almere dank je wel voor de mogelijkheid om herinneringen aan mijn vorig verblijf op te doen. Ook mijn dank voor de goede service. Jullie hebben mij altijd goed en fijn geholpen. Zelfs meerdere malen hulp aangeboden bij het bergen van mijn spullen. Heel erg bedankt. Ik wens en gun iedereen de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Veel geluk en succes iedereen.

Geef een reactie op dit gratis item

Je e-mailadres wordt niet op de site getoond en invullen is ook niet verplicht! Doe je dit wel dan word je ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Er worden periodiek leuke cadeautjes uitgedeeld, en je blijft op de hoogte van alle gratis spullen!
Categorieën