GRATIS 10.000 RTL Boulevard Kerstpakketten
geplaatst/bijgewerkt 9 december 2013

gratis-10-000-kerstpakketten-bij-van-rtl4RTL Boulevard geeft tussen maandag 9 en dinsdag 24 december 2013 10.000 (tienduizend) kerstpakketten weg. Wie verdient er volgens jou een RTL Kerstpakket? Je moeder je vriendin of de buren. Vertel wie deze verdient en misschien staan ze binnenkort bij jou op de stoep met een Kerstpakket van 22 producten lekker en leuks.

Dit is de RTL kerstpakket actie van 2012 klik hier voor de actie van 2015

Beste dames en heren, reageren op deze actie hieronder betekent niet dat je daar ook een kerstpakket kan aanvragen, dat kan via de link hierboven.

105 Reacties

 1. Zou het te gek vinden om een action bon te winnen want daar zou ik mijn bejaarden vader heeeeeel blij mee maken,action is zijn lievelings winkel.

  Antwoord
 2. Beste mensen
  Ik zou graag
  Mijn broer een kerst pakket willen geven
  Hij heeft een hele moeilijke tijd achter de rug
  Dus dat verdiend hij echt

  Antwoord
 3. Mijn moeder omdat ze doet altijd alles voor me doet en ze is 29 december jarig dus ik vond het wel een mooi verjaardags cadeau

  Antwoord
 4. zou het mezelf geven na derde nieuwe heup op mijn 47e en drie weken later met de ambulance naar ziekenhuis naar de hartbewaking. meerdere malen opgelicht financieel. lekkage door cv ketel meerdere malen woningbouw geweest niet geholpen kom terug uit ziekenhuis me wasmachine stuk door wateroverlast cv.eerst me laminaatvloer door fout van ander verzekering achter gezet.krijg maar 75,00 euro terug van verzekering 100 euro is voor eigen rekening. ook mijn uitkering is ten onrechte ingetrokken in augustus dus vecht me kapot samen met advocaat. plus dat mijn dochter ontvoerd is van schoolplein door haar vader ik vecht me kapot om haar terug te krijgen. had drie agressieve exen mannen nooit meer.dat was de reden dst ik zoveel stress had dat ik op de hartbewaking belandde.dat was goed schrikken.

  Antwoord
 5. ik wil graag een kerst pakket aanvragen voor mijn echtgenote en waarom dat is een lang verhaal, maar om het kort te houden is dat zij in 2004 heel ziek was geworden met de hemolytichcie streptocock bacterie had gekregen. Een vleesetende bacterie..Heeft daarna 29 operatie’s moeten ondergaan voor herstel van haar lichaam, tot laat in 2011. Daarvan heeft zij c.o.p.d. aan overgehouden.
  Zij is gelukkig een heel sterke vrouw daar om draag ik haar voor het kerst pakket..
  Dit is een beknopte verzie van 7 jaren van ziek zijn tot herstel, nu gaat het toch nog redelijk om saampjes verder van ons nog te kunnen te genieten.

  Antwoord
 6. ik zou graag een pakket voor me vriendin willen voor alles wat ze voor me doet en bijna 10 jaar samen zijn

  Antwoord
 7. Goedemorgen , wil ik mn vriend verassen met een kerst parket ,omdat hij zoveel voor me heft gedaan I,v b, met een ongeluk in april dit jaar ,
  hij heft me door dik en dun gesteunt en heb veel hulp aan gehad en nog ,
  Ik bedank hem voor alles wat hij heft gedaan ,

  gr zijn vriendin els

  Antwoord
  • Dit is erg attend van RTL dat ze mensen die het verdient hebben een gratis Kerstpakket willen geven. Ik zou zoveel mensen weten die dat Kerstpakket verdient hebben, maar het zou ook voor mij een verrassing zijn om dat Kerstpakket te ontvangen. Waarom zou ik dat pakketje graag willen hebben? Ik heb sinds 1995 MS enik zou het heel erg fijn vinden als ik bij de gelukkigen hoor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Christel

 8. Mijne Heren
  Ik zou graag mijn zoon Stefan in het zonnetje willen zetten.
  Stefan is geboren met een handicap,Heeft een spier verlamming is slechthorend en nog veel meer.
  woont wel onder begeleid op zich zelf.
  Werkt bij de Atland groep dat is van de ORO stichting.
  Stefan is 46 jaar en altijd bezorgt om zijn ouders.
  als Stefan zijn Kerstpakket mee krijgt komt hij meteen naar ons toe
  en zegt dan dit is voor jullie en denkt altijd aan ons en daarom wilde we Stefan verrassen met zo”n pakket.
  Stefan woont in Helmond.
  ****** *** ******* **
  Groetjes zijn Ouders
  ****** *******.

  Antwoord
 9. Ik wil graag mijn nicht Brigitte van der Laan uit Spijk Groningen Verrassen na een moeilijk jaar waarin zij 2 zware hersen operatie.s heeft gehad zal zij een hoop niet meer kunnen doen en als dat nog niet het ergste is is zij nog verlaten ook door haar man .Ze moet het nu helemaal alleen doen en heeft 5 kleine kinderen en dat met haar handicap ik gun het haar zo erg.

  Antwoord
 10. Ik wil graag mijn vrouw in het zonnetje zetten.ze heeft in februari 2013 een hersenbloeding gehad op 39 jarige leeftijd. Ze heeft het zwaar gehad en Nog steeds veel hoofdpijn,kracht en gevoel afname aan de ledematen aan de linkerkant.ondanks dit probeert ze toch te werken en accepteert ze dit niet wilt ze alleen maar doorgaan.. Mijn kinderen hebben het ook zwaar,omdat het hun ook zwaar is gevallen.Ik heb Veel respect voor mijn vrouw en hou heel VS neemt haar

  Antwoord
 11. Mijn dochter van 22jaar die door een klap op de schouder een blessure voor haar hele leven heeft.
  En haar Koksvak of ander beroep niet meer kan uit oefenen.
  Is al twee jaar bij huis, en hoopt na een lange revalidatie en drie operaties.
  Weer een nieuwe uitdaging aan te gaan

  Antwoord
 12. maar belangrijker zijn de buuren van hun door een val is mijn moeder in het ziekenhuis beland gebroken rug
  zware operatie gehad en tobt nu nog steeds elke dag ver zorgen ze me ouders en voor zien hun steeds met eten het zijn griekse mensen nog nooit zoveel zorg mee gemaakt zo als hun doen
  wat een lieverds zeg echt toppers zijn dat

  Antwoord
 13. zelf ben ik aangenaam verrast door een pakket te krijgen was erg leuk
  maar er zijn zo vele met mij die het ook echt verdienen
  zou zo graag mijn ouders willen verrassen met een pakket zijn op hoge leeftijd bijna 82 en 78
  en dat nog op 1 dag ook hihihih

  Antwoord
 14. Ik zou het leuk vinden als mijn zoon een kerstpakket zou krijgen. Heeft na een moeilijke perioden eindelijk weer werk.Het werk dat hij doet is best zwaar, altijd buiten werken in regen en weer er wind. Jammer daarvan is dathet nietgewaardeerd word. Hij heeft het daar soms best wel moeilijk mee, wij weten hem op te peppen door te zeggen,van kom op je hebt gelukkig weer werk. Maar iedereen verdient wel waardering toch!

  Antwoord
 15. Met de zus van mijn vrouw gaat het heel slecht.
  Mijn vrouw heeft het er erg moeilijk mee .
  Daarom zou ik haar graag verrassen met een mooi kerstpakket.
  Ik hoop dat het lukt .
  Bij voorbaat dank.
  Rob.

  Antwoord
 16. Voor de vrouw van mijn collega.
  Hij gaat 5 jaar geleden in de vut, krijgt 6 hersen infarcten en een open hart operatie zit nu als een plantje in bed.
  Zijn vrouw doet al 6 jaar mantel zorg over hem terwijl ze zelf ook reuma heeft en een verlamde gezicht helft maar ze blijft hem verzorgen. Dit moet echt eens beloont worden .Op vakantie gaan kan ze niet waar moet dan haar man blijven.

  Antwoord
 17. Voor mijn aangetrouwde nicht, omdat zij altijd voor iedereen klaarstaat, zowel in de nacht als overdag, is mij erg tot steun geweest bij en na het overlijden van mijn man. Omdat ik zelf geen broers of zusters heb, is ze mij ontzettend tot steun.
  Mevr. P. Esveldt
  Wittenburg 138
  3862 EK Nijkerk.

  Antwoord
  • ik zou zo graag mijn goede vriend willen verrassen met het kerstceadao zijn lieve vrouw is verleden week gestorven zij was nog maar 60jaar haar kinderen hebben heel veel verdriet daarom

 18. heb een pracht van een dochter ,die mij nu al 3jaar steunt .na een huwelijk van 33 jaar is zij degene die constant voor mij klaar staat ,terwijl ze zelf een hele drukke baan heeft en de zorg van 2super lieve klkidss ik leef ook maar van een uitkering ,dus ik kan geen gekke dingen doen ,zou haar zo graag willen verrassen en haar een kerstpakket toe wensen ,alleen maar om haar te laten zien hoe veel ik van haar hou.,love you meid.

  Antwoord
 19. Dit is een geweldige aktie
  Ik zou graag willen dat mijn buurvrouw M Lentjes een kerstpakket kreeg
  Ze staat voor ieder klaar en heb het met 3 opgroeiende kids het zwaar genoeg

  Antwoord
 20. Wat een leuke actie! Ik zou mijn papa en mama willen verrassen met een kerstpakket. Ik heb een druk leventje en ze zijn de enigen die altijd voor me klaarstaan. Ik zou het heel leuk vinden ^^

  Groetjes en fijne kerstdagen!

  Antwoord
 21. Voor een hele lieve mevrouw die maar een kleine portomonee heeft om iets te kunnekn besteden en met kerst weer alleen is omdat haar kinderen in zweden wonen en ik het haar zo ontzettend. Gun

  Antwoord
 22. is het niet mogelijk om mensen die het moeilijk hebben financeel en met problemen met eten om rond te komen een leuke kerst te geven met z,n kerst pakket ik denk dat jullie vrolijke gezichten zullen zien en dat dezen mensen ook een leuke kerst zullen hebben

  Antwoord
 23. ik vind dat mijn vader wel een kerstpakket verdient daar hij al jaren geen baan meer heeft door zijn gezondheid en altijd andere helpt en er zelf meestal alleen voor staat. hij is al jaren alleen met een kleine uitkering en heeft ook al jaren niks extra kunnen kopen of krijgen.
  dus gun ik hem deze kans.

  Antwoord
 24. hallo ik zou graag het kerstpakket willen vragen voor me beste vriendin ze weet net sinds gisteren dat ze ongeneeslijk ziek is ze ging naar ziekenhuis omdat ze last had van rugpijn dus hernia dachten ze . nou niet dus
  long kanker en uitgezaaid ze heeft mij toen verzorgt toen ik zelf kanker had ik heb het overwonnen maar vind nu dat zo vlak voor de feestdagen dat zei hem heeft verdient en ik zou het ook heel fijn vinden als dat zou gebeuren toch nog een klein lichtpuntje in de horizon het jaar 2014 word erg zwaar en kort voor der dus ik hoop dat we dan samen nog ff kunnen genieten hier van groetjes tineke

  Antwoord
 25. Ik wil mijn man graag verrassen,hij heeft heel veel moeilijke jaren gehad en hij was diep ongelukkig,9 jaar gelden kwam ik hem tegen en het was liefde op het eerste gezicht,we hebben hard gevochten om alles weer op rijtje te krijgen en dat is gelukt,we zijn super gelukkig en 8 jaar gelden getrouwd,ik ben bere trots op hem en heb nog nooit zoveel van iemand gehouden ,veel liefs Rita

  Antwoord
 26. A.M. LIBENS KEERSSEMEECKERS.UIT MAASTRICHT
  WILDE MEZELF AAN GEVEN VOOR EEN GRATIS KERSTPAKKET ,WANT BEN VERHUISD NAAR EEN DORP EN ZIT HIER EIGENLIJK HEEL EENZAAM EN ALLEEN MET MAAR EEN ANW UITKERING EN EEN DOODZIEKTE HOND WAT HEEL VEEL GELD KOST AAN MEDICIJNEN ,MAAR DIE ME DE LAATSTE JAREN NAAR DE DOOD VAN MAN( 5 JAAR GELEDEN OP 54 JARIGGE LEEFTIJD,)
  ALTIJD OP DE BEEN HEEFT GEHOUDEN EN NU WIL IK HEM HELPEN HEEFT ARTROSE AAN HEUPEN EN KNIE HIJ IS 14 JAAR.DUS KAN NU HEEL LASTIG LOPEN MAAR WIL NOG NIET WEG VAN MIJ DAT VOEL IK,MAAR DAARDOOR RAAK IK IN EEN ISOLIMENT EN MIJN GELD VOOR EEN KERSTDINER IS NU ERG BEPERKT.ZULLEN WEL SCHRIJNENDE GEVALLEN ZIJN MAAR VOOR MIJ IS DIE HOND ALLES EN DAN MAAR GEEN KERST VOOR MIJ.,BEN ZELF OOK ZIEKELIJK DAAROM OOK DEZE VERHUIZING EEN SENIORENWONING MAAR VOEL ME HEEL ERG EENZAAM..B.V.D.

  Antwoord
 27. Het kerstpakket zou ik aan mijn ex vrouw willen geven omdat ze na mijn ongeluk in 2009 helemaal voor mij klaarstond vooral om dat ik lang in coma heb gelegen had o.a hersenletsel dit monde uit in dikke ellende moesten noodgedwongen ons huis verkopen omdat ik arbeidsongeschikt werd en begeleid moest gaan wonen gezin in wolvega ik in hardenberg zodoende werd het contact ook minder zelf heb ik niets te besteden dus gun ik hun een kerstpakkket voor alles wat ze voor mij gedaan hebben moesten noodgedwongen in een huur woning en financieel hebben ze het nu ook niet al te breed op deze manier hoop ik nog iets terug te kunnen doen verder ben ik bezorgd over of mijn zoon zijn opleiding wel kan voortzetten ( geld )
  verder wil ik ze voor alles veel dankzeggen dankzij hun ben ik er nog het had ook heel anders kunnen zijn !!!!

  Antwoord
 28. Het kerstpakket zou ik graag aan mijn gunnen.
  Begin van het jaar ben ik ziek geworden en zit nu aan de chemokuren.
  Mijn man heeft het hele huishouden overgenomen, stofzuigen, dweilen, zemen en wat er nog meer komt kijken in het huishouden.
  Ook moet hij mij iedere dag douchen en insmeren,aankleden en doet dat zonder morren.
  Op deze manier wil ik hem bedanken voor zijn liefde en inzet.
  Bedankt schat.
  Leny Spijker

  Antwoord
 29. Nou RTL ,

  Wij ( mama&kids) willen graag iets doen voor onze papa en man.

  hij heeft ooit een ongeluk op het werk gehad waardoor zn borstkast verkeerd staat, dit valt ook niet te verhelpen.
  Waar hij elke dag behoorlijk veel last van heeft maar door ging met werken .
  een jaar terug kreeg hij een hernia en lag hij meer als 3 maanden op bed .
  We zijn super blij dat onze papa weer naar beneden kan , en WEER probeert te gaan werken! .
  Hij heeft dit verdient .

  Dus.. kom maar op met die gratis spulletjes / kerstpakket ..

  het is niet niks geweest ,voor ons allemaal niet .

  Antwoord
 30. ik zou het pakket aan mijn ouders geven
  ze staan dag in dag uit voor ons klaar
  van smorgens tot s avonds als het moet
  niets is ze te veel ,of ik nou iets vraag of andere ze is er altyd
  voor ons en andere

  Antwoord
 31. Voor mijn vriendin die bedrogen is door haar man en haar vriendin…..en toch een superwijffie is

  Antwoord
 32. Hallo

  Ik zou graag een pakket aan mijn broer gunnen.
  Na een hoop ellende, heeft hij (en zijn dochter) het echt verdiend..
  Hopen op een mooie kerst..
  Fijne feestdagen..
  Gr. Betty

  Antwoord
 33. Ik zou graag een pakket willen schenken aan een vrouw die altijd voor anderen klaarstaat en keihard werkt maar geen cent te makken heeft

  Antwoord
 34. hallo ik wil dit pakket wel heel erg graag aanvragen voor mijn moeder .
  zij heeft een hart van goud en het financieel erg zwaar ,
  terwijl ze ook nog steeds 2 van de 4 kinderen in huis heeft.
  als iemand het verdiend is zij het zeker !!! zij staat altijd voor iedereen klaar ,
  ook al word ze er zelf geen haar beter van.

  Antwoord
 35. Ik zou graag een kerstpakket willen winnen en het aan een echtpaar geven, die op scheiden staan om het grootste euvel: de financiën. Ze wonen in Zutphen en wij in Den Haag, maar willen graag die reis maken om dat aan hun te overhandigen. Dan hebben ze tenminste iets leuks voor de kerst.
  Groetjes Christine

  Antwoord
 36. Voor mijn zoon die zware jaren achter de rug heeft en daar nog steeds last van heeft maar als je hem wat vraagt staat hij altijd voor je kaar.

  Antwoord
 37. Graag wilde ik mijn vriendin verrassen met een kerstpakket omdat ze zo weinig heeft soms E 20,00 in de week en dan weer twee weken niets ze heeft veel verdriet hiervan ik hoop dat ze met het kerst pakket toch een beetje kan genieten van de feestdagen.

  Antwoord
 38. Ik zou graag mijn moeder willen verrassen met een leuk kerstpakket omdat ze altijd voor iedereen klaarstaat en veel mantelzorg werk verricht vooral voor de ouderen; compliment hoor !

  Antwoord
 39. voor min schoonmoeder want die heeft een heel zwaar jaar achter zich met onderzoeken en chemoos. dus heeft ze het hart verdiend

  Antwoord
 40. Zou graag de buurmanwillen verrassen want die. Doet enkelt alles voor anderen.

  Antwoord
 41. Mijn zoon en schoondochter hebben er voor gezorgd dat ik eenprachtige sint had met de geboorte vaneen kleinzoon,dat verdiend een cadeau.

  Antwoord
 42. hallo lieve mensen
  dat kerstpakket geef ik mezelf voor op
  heb het hele jaar ook mijn best gedaan voor cliënten van de thuizorg

  Antwoord
 43. Hele leuke actie van RTL, wel jammer dat de veel mensen niet begrijpen dat je op de link bovenaan het bericht moet klikken om in aanmerking te komen voor het kerstpakket, en niet hier de aanvraag moet doen.

  Antwoord
 44. Mijn dochter zijn haar twee kinderen uit huis geplaatst, zij heeft een min. Wao uitkering, maar moet haar kinderen (inkl. Reisgeld) ook onderhouden. Overhouden doet zij niets, extra’s zijn niet mogelijk als er eentje een weekend thuis is. Een kerstpakket zou haar een geschenk zijn.

  Antwoord
 45. Ik zou graag een kerst pakket willen voor mijn schoondochter en kleinkindern mijn zoon is verleden jaar overleden op 38 jarige leeftijd onverwachts en ze moeten al zoveel missen

  Antwoord
 46. Ik gun veel mensen een pakket maar ga nu egoïstisch zijn ik gun hem mezelf eigenlijk wel ik help altijd iedereen en nu zit ik zelf in de shit en wie helpt mij en mijn gezin???moet het ook met 60 euro in de week doen en dan 1x per 2 weken naar de voedselbank blij dat dat bestaat ik gun ons gezin ook wel iets extra’s dus hoop dat jullie ons dat ook gunnen

  Antwoord
 47. ik zou graag zelf het pakket willen ..zit namelijk in de bijstand.en dit jaar ook geen kerstpakket..leef van het min..kan het dus goed gebruiken

  Antwoord
 48. ik zou zoo graag een kerst paket willen voor mijn ouders omdat ze altijd voor mijn klaar staan waneer ik ze nodig heb en dat ze het zekker vediennen om dit kerst paket te krijgen ook omdat ze hartstike lief zijn.
  vriendelijke groertjes Soraya Brandsma ik hoop t zoo wij zouden het echt leuk vinden en kunnen gebruiken

  Antwoord
  • Zou heel graag deze kerstpakket voor mijn zus willen , ze staat altijd voor iedereen klaar , en dat ze als een tweede moeder voor iedereen is , heeft een heel lief en zacht karakter , zou haar heel goed doen , love you sister hopelijk verdient ze het om deze pakket te krijgen

 49. Ik zou deze kerstpakket heel graag aan en superlieve vrouw geven. Ria is een superlieve vrouw met een hart van goud! Ze heeft reuma en atrose en sinds kort is helaas baarmoederkanker cat. 2 bij haar geconstateerd. Ria kan helaas niet zo heel veel, maar wat ze wel kan is mensen die minder bedeelt zijn helpen aan boodschappen, kleren of wat de mensen nodig zijn. Ria is een vrouw, die zich zelf een beetje weg cijfert, omdat ze vind dat andere mensen voorgaan. En het beter moeten hebben. Ria is een vrouw uit duizenden met het hart van goud op de goede plek. Hierdoor verdient Ria een kerstpakket!

  Antwoord
 50. graag zou ik mijn dochter deze verrassing laten ontvangen
  zij leeft onder het minimum en voed haar dochter van 8 alleen op
  dit zou haar heel erg blij maken in deze voor haar donkere tijd

  Antwoord
 51. Ik wil graag een kerstpakket voor mijn lieve moeder vragen. Wij hebben een paar maanden geleden mijn lieve vader verloren na een kort ziektebed van 12 weken. Maar ondanks dat blijft mn moeder zo sterk en lief. En klaar staan voor iedereen. Terwijl we veel pijn hebben van alles. Ik ben enrom trots op haar. En wil graag dat zij eens in het zonnetje gezet wordt. Alvast bedankt. Groetjes xxx

  Antwoord
 52. ik wil mijn vriendin graag een kesrtpakket geven ivm dat zij echt een enorm zwaar jaar heb gehad en het verlies van haar vader zij het er heel zwaar mee heb gehad en zij echt alles heb gedaan om die sterke man zijn wensen te kunnen vervullen dus daarom wil ik dit voor mijn kanjer bvd jeffrey mensink

  Antwoord
 53. Wil graag mijn vriendin aanmelden voor een kerstpakket.Ze is alleen staand,74jr en heeft het finacieel erg zwaar.Een van haar zoons het een eind aan zijn leven gemaakt en draaide voor alle kosten op,waaronder de begrafenis.Ze heeft hiervoor een lening afgesloten en betaald af via beslaglegging op haar AOW.Steun haar iedere week met wat extra’s waar ze boodschappen van doet.Hier moet ze het van doen.Wil haar dus graag in aanmerking laten komen voor een Kerstpakket.

  Antwoord
 54. ik zou mijn dochter graag het pakket schenken heeft het niet breed met twee kinderen en met mij sinds kort erbij door mijn ziekte en zware operatie kan ik niet alleen wonen maar zij is zo lief om mij op te vangen ik ben haar zeer dankbaar want het best zwaar een zieke moeder in huis terwijl je het zelf al moeilijk heb ik hoop dat ze het pakket krijgt ze heeft het verdient als dank via mij

  Antwoord
  • bij deze wil ik toevoegen voor mijn dochter dat ze zo n pakket zeker ver verdient heeft eerst mantelzorg voor haar schoonmoeder gedaan daarna voor haar vader en nu voor mij is echt zwaar voor iemand die nu pas 27 is en al zoveel meegemaakt heeft hoop dat mijn dochter zeker in aanmerking komt voor zo n pakket heeft ze zeker verdient
   voor laura mijn liefste dochter veel liefs van haar moeder

 55. ik zou graag mijn vrouw een kerspakket geven om dat ze dieren op vangt die mensen achter laten of afstaan met een zielig verhaal. mijn vrouw neemt ze mee naar huis altijd druk met de dieren altijd een huilen als ze overlijden . ze maakt de dieren die met de dood in de ogen weer helemaal beter niet te geloven ik vind dat deze mensen die dit doen wel een kerstpakket verdienen . dank jullie wel

  Antwoord
 56. Graag zou ik het kerstpakket aan mijn zoon en schoondochter kado willen geven
  Ik heb heel ve3l steun en opvang van hun gehad in 2013

  Antwoord
 57. Zou graag een kerspakket voor mijn beste vriend zijn dochter en zoon willen aanvragen !
  Helaas is op jonge leeftijd van 47 jaar is zijn vrouw / moeder vorige week donderdag 5 dec.overleden
  Na een eerste gevecht tegen deze verschrikkelijke ziekte, welke ze toen had overwonnen
  is helaas de ziekte wederom teruggekomen en heeft ze ditmaal verloren !!
  Om een hun verdriet een klein beetje te verzachten en ze door deze verschrikkelijke rouw periode te steunen, zou het mooi zijn als zij hiervoor in aanmerking zouden kunnen komen !! Dank jullie wel !!
  M.v.g. Uhud Ollong

  Antwoord
 58. Ik wil een gratis kerstpakket voor mijn zus(je) aanvragen, zij verdient het zeker nu, vorige maand is ze haar baan kwijt geraakt. Haar werkgever geeft op dit moment niemand een vast contract meer ( moet na 3x verlengen als flexwerken). Haar vorige werk deed met veel plezier en helaas moet haar baas veel van zijn winkels sluiten en is het voor haar op kantoor ook over. Nu vlak voor kerst mis zij haar kerstpakket, als ze in januari was weggegaan dan had zij dit jaar een heerlijk pakket in ontvangst moge nemen.

  Het zou zo leuk zijn als ze toch nog een kerstpakket mag ontvangen, ze is ontroostbaar!

  Antwoord
 59. Voor een glimlag van mijn moeder die al 13jaar de ziekte van wegener heeft [vasculitis] Ondangs deze ernstige ziekte blijft ze optimisties en blij.Mijn vader is nu mantelzorger en zorgt voor haar o.a. ook voor haar scootmobiel .Maakt haar een keertje blij A.U.B. dankU

  Antwoord
 60. Kan niet veeg de glimlach van mijn gezicht! mijn leven is de moeite waard nu weg, mijn man brak met mij 3 maanden geleden en liet me voor een ander meisje, mijn wereld op zijn kop zetten toen mijn man gevraagd voor een scheiding was ik gebroken hart, dan zoek ik google naar hulp in geting mijn ex terug , ik zag zoveel getuigenissen van Ashra helpen van mensen met soortgelijke problemen toen besloot ik om contact Ashra en ik stuurde enkele details en een liefde spreuk werd gecast voor mij om mijn grootste verbazing mijn man terug de 3e dag, nu mijn liefde is nu sterker de scheidingspapieren was verbrand en hij vraagt ​​mij uit voor een diner die avond,, mijn advies aan iedereen die deze tijd nodig hebben er graag terug is om contact Ashra van Ashra spell tempel en kus je probleem goed te kopen, kunt u schrijven Ashra op e-mail: ashraspelltemple@gmail.com

  mandy en lewis

  voor altijd

  Antwoord
 61. ik weet wel een paar mensen heel erg blij te maken met zo”n pakket!!
  leuke actie van jullie!!

  Antwoord
 62. Ik zou hilde en chris vrienden van ons dit gratis kerstpakket willen aanbieden omdat ze in een hele moeilijke tyd zitten ivm ziekte vrezelijke onzekerheid hoe het verder gaan zal. En ze hebben het al niet breed. Het zijn zulke lieve mensen. Ze verdienen dit echt. Even een lihtpuntje in deze moeilijke tyd

  Antwoord
 63. leuk dar er zo mensen verwend worden , is af en toe nodig,

  Antwoord
 64. zou graag mijn schoon vader een kerstpakket willen geven maar ik zelf kan dat niet hij heeft een uitkering maar moet daar nog van bij leggen kerstmis vier je onder een kerstboom hoe ziet dat uit en dat is al jaar in en uit zo hulp is er niet ik zou eens graag willen dat daar in het gezin eens een kerstmis kon worden gevierd en met een lach en geen traan ik vraag me wel af waarom er geen hulp of iemand de ellende daar van in ziet ja als het te laat is dan komt de vraag hoe kan dat nou ik hoop dat er eens iets uit een warm hart komt hij weet hier niets van af dat ik dit doe hij heeft zijn eigen trots ook nog en zou dit nooit goed vinden maar dat neem ik zelf wel op me ik dank u bij voorbaat

  Antwoord
  • ja dat is ook nodig na zo een rot tijd.

 65. ik zou het geven aan mijn vriend die mij heel erg steund in ene hele moeilijke tijd

  Antwoord
 66. voor een collega
  die dit jaar zoveel tegenslag heeft gehad dat het inmiddels een ex collega is ,en dit gezinnetje wel een mooi kerst pakket verdient

  Antwoord
  • Ik wil graag een kerstpakket voor mijn zwager en tweeling zus hebben heel wat voor de kiezen en dan is dit een lichtpuntje maar haalt de ziekte niet weg minke galema

 67. Ik zou graag een kerstpakket willen winnen, voor een goede vriend van mij,
  die altijd voor mij klaarstaat en alles voor mij doet.
  Vind hem ontzettend lief en verdient het.

  Antwoord
 68. ik zou graag een kerstpakket willen sturen aan *****************************************

  Antwoord
 69. Een pakket voor onze bevriende buurman, die altijd voor ons klaar staat, ook als mijn man op reis is, zoals de Pc repareren ( 2 uur lang), de verwarming water bijvullen, ons naar de EHBO brengen ( ik te gestressed), mijn man ergens van het station afhalen,terwijl hij niet gegeten heeft, altijd komen als ik hem bel ( aquarium lek) etc etc.

  Antwoord
 70. Ik wil er een voor me zus voor kerst met allemaal mae u en snoep.

  Antwoord
 71. zou graag voor iemand die het echt nodig heeft. in deze tijd
  met zo ,n veel moelijke strijd
  geen ziekte dat niet
  Maar wel met veel vedriet
  met vallen en opstaan
  maar hun komen altijd weer er aan
  we hoeven maar een kik te geven
  ja we doen het we even.
  ze zijn er voor ieder een
  en niet alleen voor ons maar voor iedereen
  ja pap en mam jullie verdien dit echt
  ik meen het oprecht
  en ook al krijgen ze paketje niet
  ik heb echt geen vedriet
  zij verdienen de echte lievde in hun hart

  Antwoord
 72. Ik zou het pakket graag aan mijzelf cadeau doen. Wij hebben het niet breed en het zou een leuk lichtpunten zijn in de donkere dagen alvast bedankt

  Antwoord
 73. Grati kestpakket voor mijn ouders.Ze staan altijd voor ons klaar terwijl ze zelf met hun gezondheid tobbenzou graag iets terug willen doen, omdat zij dat echt verdienen.groetje en fijne feestdagen allemaaal

  Antwoord
 74. Ik zou het pakket graag aan mijn moeder cadeau doen. Ze hebben het niet breed en het zou een leuk lichtpunten zijn in de donkere dagen

  Antwoord
 75. Fantastisch die aktie. Zou graag mijn ouders van bijna 84 graag verrast zien met een kerstpakket. Helaas woon ik zelf te ver weg om dit persoonlijk te bezorgen.

  Antwoord
 76. Hoi ik heb wel een idee. Ik zou het leuk vinden als er een paar van de kerst paketenNaar een aantal ouderen gaan. Bij mij is een bejaarden tehuis. En daar zijn echt wel een paar mensen die niks hebben. Dank u

  Antwoord
 77. ik zou graag een pakket willen v oor mijn zoon een gezin van 7 perzonen en ze hebben weekgeld via butsjettering

  Antwoord
 78. voor mijn moeder omdat ze er altijd voor me is als ik haar nodig heb en altijd voor mij en me zusje klaar staat zij is de liefste moeder die ik heb en daarom vind ik dat ze zo’n heerlijke en leuke kerstpakket verdiend.

  Antwoord
 79. Leuke actie zeg, ga het zeker proberen voor mijn liefste zus!

  Antwoord
 80. Zou wel graag zo´n kerstpakket willen winnen/geven aan de liefste schoonmoeder in Nederland. Zij gaat voor ons door dik en dun en dit zou wel een hele leuke verrassing voor haar zijn. Ze is de liefste schoonmoeder/moeder en oma!! 🙂

  Antwoord
  • Ik zou graag mijn oma een kerstpakket willen doen ..heeft altij voor ons geweest gezocht en de mogelijke tijden. Mijn ouders waren gescheiden. Wij waren nog klein.en oma stond altijd klaar. En mijn oma ka n ook niet ales meer ze heeft Copd en Ruma .maar zou houd nog vol..met vriendelijke groetvan kliein zoon Stephan in dylan …oma woond en kamberfoeliestraat 57musselkanaal 95 81 kl

 81. I wanna make a gift for my future Dutch mother in law 🙂

  Antwoord
  • vind het leuk

  • Zouzo graag me buuran willen verrassen hij doet alles voor anderen. Zelf heeft hij niets.

  • Ik zou graag mijn moeder willen verrassen met een leuk kerstpakket omdat ze voor vele ouderen mantelzorg verricht; heeft een goed hart en erg meelevend .

  • Ik zou het leuk vinden om een RTL Boulevard Kerstpakket te winnen wat ik dan aan mijn ouders zou schenken. Ons contact is niet altijd goed geweest maar nu gelukkig wel weer en met het Kerstpakket zou ik ze willen bedanken en ze willen zeggen dat ik van ze hou !!

  • zij, die altijd klaar staat voor anderen. Mijn vrouw

  • Ja zou me ouders graag verassen
   Me moeder is al zo vaak ziek geweest
   En zorgt nu ook al bijna 2 jaar voor de kinderen van me zus
   Ze heeft de grootste hard van de wereld staat voor iedereen klaar
   Ze is echt zo lief iedereen wenst z.n moeder te hebben
   En dat word ook vaak gezegt door anderen ons moeder is n kanjer
   N vrouw met een fijn hard en ziel trouw en liefde. Vol mens

  • ik wil graag een kerstpakket sturen naar mijn lieve collega en goeie vriendin thea bos ik hou heel erg veel van haar

  • Onze buurvrouw kreeg gisteren te horen dat haar contract, dat verlengd zou worden naar een vast contract, niet verlengd gaat worden. Haar man werkt maar heeft een salaris dat alleen maar de vaste lasten dekt. Ze hebb zich al aangemeld bij de voedselbank.
   Wij als buren hebben met hen te doen, zeker nu de feestdagen voor de deur staan en zouden het SUPER vinden als zij in aanmerking zouden komen voor een pakket van U.
   Wij hopen niet te voorbarig te zijn maar danken u bij voorbaat hartelijk

   Boudewijn van den Bogaard.

  • Ik vind wel dat me 2 dochter,s een kerstpakket verdienen .me oudste dochter heb verleden jaar plotsling de man overleden 38 jaar dat is een heel moeilijk jaar voor haar geweest met de dochtertje die de vader vond .En me andere dochter heb ook 4 jaar zwaar gehad altijd maar pijn tot ze er pas achte rkwam dat ze reuma heb in de weekedelen .dus mijn 2 dochter,s hebben het erg zwaar gehad vind wel dat hun het verdienen na die zwaare tijd .groetjes van een lieve moeder van 2 dochter,s

  • Mijn nichtje klaagt nooit terwijl haar man al 3 jaar aan de sukkel is en dan komt alles op Nicolette neer.Ze werkt. Elke dag en dan nog eten koken. Ze hebben 2 kinderen van 12 en 9. Jaar. Zijn al 3 jaar niet op vakantie geweest.Daarom heeft Nicolette het van harte verdient

  • Ik wil graag een kerstpakket voor me moedervomdat ze het met een aowtje moet doen van niks en natuurlijk harstikke verdiend om zo een verassing te krijgen..

  • Ik zou graag mijn ouders verrassen met dit pakket. Zij passen heel het jaar minimaal 2 dagen per week op mijn kinderen en staan verder heel t jaar voor ons klaar.Ze willen daar nooit niks voor hebben.Omdat ze blij zijn dat ze dat voor ons kunnen omdat mijn broer in Australië woont en daar kunnen ze niet heen om te helpen en die missen ze heel erg en vooral op deze dagen.Daarom zou ik ze met dit leuke pakket willen verrassen.

  • Ik zou graag willen dat mijn moeder een kerstpakket krijgt omdat zij een super lieve mama is, nooit om iets vraagt en altijd alles probeert te geven en doen voor haar kinderen en de familie terwijl ze het zelf niet zo breed heeft. Zij verdient het! 🙂

  • Ik zou mijn man wel een kerstpakket gunnen. Toen hij vorig jaar een week voor dat hij 65 werd is hij de markt opgegaan met wol, katoen, breinaalden en borduurpakketten. Hij gaat het nooit met tegenzin en doet het 5 dagen per week. Ook thuis doet hij nog het nodige omdat ik niet alles kan ( deels gehandicapt ) en daar hoor je hem ook nooit over. Vandaar het kerstpakket.

  • ik graag een pakketje sturen voor mijn dochter want die heeft het zoooo moelijk die kan niet werken momenteel en zij heeft 2 kinderen om voor te zorgen please

  • Ik wil graag mijn moeder een kerstpakket krijgt
   ze is onder bewindt
   moet haar eten bij de voedselbank halen
   ik zou dat ze ook een leuk en gezellig kerstfeest krijgt
   groetjes souraya

  • ik zou graag mijn gehandicapte tante 88jaar verrassen zei is ondanks altyd hartelijk en blij al is het met een bakje soep erg lief voor de thuishulp niks is haar te veel altijd een blij woord en veel dank daar mee wil ik haar verassen zij verdiend een gouden griffel en jullie danken als het kan fijne feestdagen
   en een gelukkig nieuwjaar voor haar altijd aan huis gekluisterd.groeten nora

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!