GRATIS 2 Oranje Fonds Wenskaarten

Ken jij iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken en wil je de gene verrassen met een kaart? Vraag gratis 2 Oranje Fonds wenskaarten aan, ze sturen je deze gratis per post op zodat je ze zelf kan personaliseren en kan doorsturen.

Vraag via deze link de 2 gratis wenskaarten van het Oranje Fonds aan

3 berichten op GRATIS 2 Oranje Fonds Wenskaarten

 • Ik wens iedereen in deze moeilijke periode vreselijk veel sterkte toe !
  Denk om elkaar, denk aan jezelf blijf voorzichtig. En houdt afstand .
  Samen staan we sterk.
  Een hart onder de riem, voor al de families die hun dierbaren zijn verloren aan deze vreselijke maar ook enge virus wil ik heel veel sterkte,zijn geen woorden voor ,in deze periode leef ik met de mensen mee.
  Ik zelf ben nog jong 52 jaar. Ik ben al ruim 7 weken ziek.
  Toch ondanks mijn zwakke en onzekere toekomst wil ik iedereen heel veel sterkte toe wensen.
  Samen staan we sterk toch ? . You never walk alone !! ..
  veel liefs van iemand die juist een ander een hart onder de riem wilt steken.

 • Ik ben heel erg trots op u! En u mag dat ook op uzelf zijn! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën