GRATIS 240x Flessen Robijn Wasverzachter
geplaatst/bijgewerkt 19 december 2013

gratis-240x-flessen-robijn-wasverzachterRobijn geeft 4 weken lang in totaal 240 flessen wasverzachter cadeau aan jouw vrienden of vriendinnen. Je kan per week 5 vriend(inn)en uitkiezen die meedingen naar zo’n gratis wasverzachter. Meedoen kan tot medio januari 2014.

Vraag hier gratis Robijn wasverzachter aan voor je vriendinnen

13 Reacties

 1. Ik zal eerlijk zijn wat moet je toch , veel veel voor een flesje robijn doen , mijn ex heeft mijn naar dat hij het erfdeel van mijn ouders ontvreemd had aan de kant gezet , geef het hem maar dan kan hij naar naar zijn doorstart door mij ook wel als directeur gebruiken . Ik steek hier geen energie meer in bedankt hoor

  Antwoord
  • Graag wil ik de gratis artikelen , in mijn bezit hebben, naar bijna 35 jaar getrouwd ( ex-man erfdeel etc. Afgepakt heb ik nog minder als met de uitzet 14. Jaar . Ik hoop dat ik een mailtje krijg BVD
   caroline Hubers
   ***** * **** ** ******

   met vriendelijke groet,C Hubers telno: **-*******

 2. Robijn de naam.zegt het al

  Antwoord
 3. Goede kwaliteit

  Antwoord
 4. Robijn is echt de beste

  Antwoord
 5. Ik heb alle geuren staan va robijn en deze zouden Ik een Mijn beste vriendin goed kunnen gebruiken ruilen onze kindjes weer lekker net als onze mannen

  Antwoord
 6. Mmmmm van deze geuren krijg ik n str alende lag kan ik wel gebruiken.

  Antwoord
  • Prima goed product

 7. ik zou ook wel graag de wasverzachter willen hebben, omdat ik erg veel moet wassen, en daarbij ook nog de was voor anderen doe.

  Antwoord
  • Black velvet blijft echt diep zwart

 8. Mmmmm wat ruikt die wasverzachter lekker

  Antwoord
  • Robijn is GEWELDIG

  • Ik heb al een paar keer een reactie gestuurd, Robijn is de beste wasverzachter

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!