GRATIS 3 Oranje Fonds Wenskaarten
geplaatst/bijgewerkt 27 oktober 2023

Ken jij iemand die wel wat extra aandacht kan gebruiken en wil je de gene verrassen met een kaart? Vraag gratis 3 Oranje Fonds wenskaarten aan, ze sturen je deze gratis per post op zodat je ze zelf kan personaliseren en kan doorsturen.

Vraag via deze link de 3 gratis wenskaarten van het Oranje Fonds aan

2 Reacties

 1. Ik wens iedereen in deze moeilijke periode vreselijk veel sterkte toe !
  Denk om elkaar, denk aan jezelf blijf voorzichtig. En houdt afstand .
  Samen staan we sterk.
  Een hart onder de riem, voor al de families die hun dierbaren zijn verloren aan deze vreselijke maar ook enge virus wil ik heel veel sterkte,zijn geen woorden voor ,in deze periode leef ik met de mensen mee.
  Ik zelf ben nog jong 52 jaar. Ik ben al ruim 7 weken ziek.
  Toch ondanks mijn zwakke en onzekere toekomst wil ik iedereen heel veel sterkte toe wensen.
  Samen staan we sterk toch ? . You never walk alone !! ..
  veel liefs van iemand die juist een ander een hart onder de riem wilt steken.

  Antwoord
 2. Ik ben heel erg trots op u! En u mag dat ook op uzelf zijn! 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!