GRATIS Krant door je Brievenbus
geplaatst/bijgewerkt 17 mei 2024

Ontvang 4 weken lang gratis een krant naar keuze t.w.v. €52,65 voor maar 1 euro bezorgkosten per week. De bezorging stopt daarna vanzelf. Je ontvangt van maandag tot en met zaterdag de krant op papier door je bus, maar je kan het ook digitaal inzien. Je kan ook kiezen voor 6 weken alleen de zaterdageditie of 8 weken alleen digitaal. Keuze uit AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, maar ook regionale bladen zoals Tubantia en Brabants Dagblad.

1 Reactie

  1. Wauw, wat een geweldige kans om de krant gratis te lezen gedurende 4 weken! Dat is echt fantastisch, vooral omdat ik altijd geïnteresseerd ben in het laatste nieuws, interessante artikelen en verhalen. Het lijkt me super om dagelijks de krant te kunnen doorspitten met een kopje koffie erbij, gewoon ontspannen op de bank. Het houdt me niet alleen op de hoogte, maar het is ook een geweldige manier om mijn leestijd te verrijken. Bedankt voor het delen van dit mooie aanbod. Ik kan niet wachten om van deze mogelijkheid gebruik te maken!

    Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!