GRATIS 5 Clinique Pep-Start Hydroblur Samples
geplaatst/bijgewerkt 14 september 2017

Let op, deze actie loopt via Facebook. Vraag gratis voor jezelf of voor een vriendin 5 Clinique Pep-Start Hydroblur samples aan. Clinique heeft voor ieder huidtype en voor elke behoefte een geschikte moisturizer. Je ontvangt 5 Pep-Start Hydroblur samples om deze 5 dagen gratis te ervaren. Je krijgt de samples gratis thuisgestuurd.

Vraag via deze link de 5 gratis samples van Clinique aan

1 Reactie

  1. Via de link krijg ik geen samples, wel wordt er van mij gevraagd om friendgift toestemming te geven aan FB. Nadat ik dat gedaan heb krijg ik geen scherm waar ik mij kan aanmelden voor de gratis samples!!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!