GRATIS 5 Euro Cadeautegoed voor ANWB Leden

In de kampioen van december zit weer een pasje geplakt. Als je lid bent van de ANWB krijg je 5 euro cadeautegoed. Dit cadeautegoed is t/m 6 januari 2019 te verzilveren in de ANWB-winkel. Bij aankoop van minimaal 1 artikel t.w.v. 5,01 Euro.

Ga via deze link naar de actie in de webwinkel van ANWB

3 berichten op GRATIS 5 Euro Cadeautegoed voor ANWB Leden

  • €5 euro cadeautegoed?…. maar wel voor minimaal € 5.01te besteden. Geldig t/’M 6 januari 2019. WAT EEN CADEAU voor een platina lidmaatschap. Wel erg zuinig van de ANWB.

  • Zeer vriendelijk bedankt voor dit fijne Sint cadeautje. Zal er zeer zeker gebruik van maken net als de rest van de familie en vrienden.

  • Iedere keer als ik op de ANWB moet rekenen dan staan zij altijd klaar voor mij en de hele familie en vriendenkring! Bedankt voor alle hulp en klantvriendelijkheid. Ook de €5,- zal met plezier in de ANWB shop worden gebruikt.

Geef een reactie op dit gratis item

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je een reactie plaatst en wel je e-mailadres achter laat word je ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Er worden periodiek leuke cadeautjes uitgedeeld, en je blijft op de hoogte van alle gratis spullen!
Categorieën