GRATIS 5 Films voor KPN Klanten

In de maand september 2022 kan jij als KPN, XS4ALL of Telfort klant gratis 5 films zien. Het gaat om ‘Melancholia’, ‘A Late Quartet’, ‘Elle s’en va’, ‘The Farewell’ en ‘Parasite’. Om te kijken ga je op je mediabox naar Films –> Pluspakket —> Uitgelicht, daar staat Kadootje en kan je genieten van de 5 gratis films.

 

2 berichten op GRATIS 5 Films voor KPN Klanten

  • Nog steeds geen glasvezel,bijna een jaar aan het wachten.De aanleg tot de voordeuren bij de mensen zijn beschadigd.Het gewone internet is erg traag,tv ontvangers werken niet goed,en de ontvangers worden zeer warm waardoor oppervlakten zwart verkleuren,evenals de router.Al diverse monteurs geweest.

  • Geachte,

    Graag nu eindelijk glasvezel Gaarden Spijkenisse.Al meer dan een jaar aan het wachten.internet is traag,tv gids klopt niet,klanenservice is niet bereikbaar.Zodra het kan stap ik net als de restover naar een andere provider.In deze wijk heeft iedereen snel internet,en glasvezel.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën