GRATIS 5 Foto’s Afdrukken bij Kruidvat Fotokiosk
geplaatst/bijgewerkt 19 september 2022

Ga naar een Kruidvat filiaal en ontvang 5 gratis afdrukken uit de fotokiosk, de foto’s worden direct afgedrukt en zijn makkelijk via een usb-stick of via bluetooth vanaf je smartphone in te laden. Elke Kruidvat heeft een fotokiosk. Het gaat om de afmeting 10 x 15 cm. Gebruik code W37K5 aan het einde van je bestelling op de fotokiosk en je krijgt €2,95 en je betaalt ook geen verwerkingskosten.

Bekijk via deze link de actie voor de 5 gratis afdrukken in de fotokiosk

 

4 Reacties

 1. Gelukt mooi !!

  Antwoord
 2. Via bovenstaande aanbieding gratis 5 foto’s afdrukken bij Kruidvat Fotokiosk? Als het te mooi is om waar te zijn, dan is het vaak niet waar…. klopt!
  Wat doen ze dan wel ? Je krijgt inderdaad maximaal 5 foto’s gratis, maar de zogenaamde hieraan in de kleine lettertjes beschreven en verbonden verwerkingskosten moet je alsnog betalen. Daar tellen ze dan even 2,10 Euro voor… Vergeet niet je portemonnee mee te nemen, want bij Kruidvat gaat gratis alleen de zon op ….

  Antwoord
  • Hoi Frans, als je de kleine lettertjes van de coupon leest staat er duidelijk op dat je GEEN verwerkingskosten hoeft te betalen. Beetje vreemd dat jij (denkt) dat (je dat) wel moet doen.

 3. Ik wil me moeder blij maken met 5 gratis foto’s

  Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!