GRATIS Badeendjes bij Aankoop Kinderyoghurt AH

gratis-badeendjes-bij-aankoop-kinderyoghurt-ahSpaar alle 8 badeendjes die je ontvangt bij aankoop van AH Kinderyoghurt. De actie loopt tot 1 oktober 2014. Tevens kan je kind een reuze badeend winnen door de tekening die bij de kleine badeendjes zit in te kleuren en in te leveren.

Bekijk hier de badeendjes actie op de site van AH

Een bericht op GRATIS Badeendjes bij Aankoop Kinderyoghurt AH

 • Dag,

  Graag zou ik de volgende vraag aan u voor willen leggen.

  Isis Kraamzorg heeft een actie dat alle cliënten welke zich inschrijven een gevulde bébé bubble ontvangen.
  Deze bébé bubble wordt uitgegeven in de maanden juni en juli ( inschrijvingen van april en mei) met producten welke wij ontvangen van verschillende bedrijven. Deze kunnen hun product kosteloos toevoegen aan de bébé bubble en daardoor kunnen wij het product promoten. Er kan evt. ook een folder of korting bon bij worden toegevoegd. De bébé bubble wordt verspreid in heel de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Het gaat om 500 exemplaren, maar minder mag uiteraard ook, ze hoeven niet precies hetzelfde gevuld te zijn.
  Hebben jullie voor Isis Kraamzorg een product voor moeder, vader of baby welke wij toe kunnen voegen aan de bebe bubble? Dan hoor ik het graag.

  Groeten,

  Mariska Fennema

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën