GRATIS Badeendjes bij Aankoop Kinderyoghurt AH
geplaatst/bijgewerkt 23 april 2014

gratis-badeendjes-bij-aankoop-kinderyoghurt-ahSpaar alle 8 badeendjes die je ontvangt bij aankoop van AH Kinderyoghurt. De actie loopt tot 1 oktober 2014. Tevens kan je kind een reuze badeend winnen door de tekening die bij de kleine badeendjes zit in te kleuren en in te leveren.

Bekijk hier de badeendjes actie op de site van AH

1 Reactie

 1. Dag,

  Graag zou ik de volgende vraag aan u voor willen leggen.

  Isis Kraamzorg heeft een actie dat alle cliënten welke zich inschrijven een gevulde bébé bubble ontvangen.
  Deze bébé bubble wordt uitgegeven in de maanden juni en juli ( inschrijvingen van april en mei) met producten welke wij ontvangen van verschillende bedrijven. Deze kunnen hun product kosteloos toevoegen aan de bébé bubble en daardoor kunnen wij het product promoten. Er kan evt. ook een folder of korting bon bij worden toegevoegd. De bébé bubble wordt verspreid in heel de provincies Friesland, Groningen en Drenthe. Het gaat om 500 exemplaren, maar minder mag uiteraard ook, ze hoeven niet precies hetzelfde gevuld te zijn.
  Hebben jullie voor Isis Kraamzorg een product voor moeder, vader of baby welke wij toe kunnen voegen aan de bebe bubble? Dan hoor ik het graag.

  Groeten,

  Mariska Fennema

  Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!