GRATIS Batterij Bewaarbox 250x

In het kader van de Europese Batterij Recycle Week geeft Stibat gratis 250 batterij bewaarboxen weg, dit zijn handige boxen waarin je je lege batterijen centraal kan bewaren om deze vervolgens later in te leveren bij een batterijinleverpunt.

Maak via deze link kans op 1 van de 250 batterij bewaarboxen

3 berichten op GRATIS Batterij Bewaarbox 250x

  • Inderdaad, lege batterijen weggooien in de prullenbak, ik doe dat helaas ook, maar wel ongemerkt! / Soms dan zie ik wel s een inzameling in een supermarkt en denk: Goh, ja, hier kan ik de batterijen inleveren, volgende keer maar niet vergeten en meebrengen hiernaartoe. / Boodschapjes gedaan! Ben dan thuis, en weer denk je er niet aan. Waardeloos dat ik ook waarschijnlijk vele vele mensen met mij nog steeds deze lege baterijen weggooien in de prullenbak. 1 oplossing kan zijn : Eeuwig durende oplaadbare baterijen maken of inderdaad een geweldige baterijenbewaarbox. Ik zou er dan graag 6 van willen hebben, voor mijn hele familie, dan kan ik deze straks als verjaardsgskadootje geven.

  • Beste Allemaal
    graag zou ik in aanmerking komen voor 7 gratis batterijboxen.
    Ik werk in een zorgcentrum en heb gemerkt dat er veel batterijen in de vuilnisbak belanden.
    daarom willen wij als welzijnsteam op elke etage een box gaan plaatsen zodat iederen wat meer bewust wordt van het milieu.

  • Lijkt mij erg handig Zo’n batterij doosje, schilt ook weer plastic afval waar ik normaal de batterijen in spaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën