GRATIS bij Jan Linders (geld-terug-actie)

Elke maand heeft Jan Linders een aantal producten die gratis zijn. Je dient deze eerst aan te kopen en vervolgens kan je het aankoopbedrag online terug vragen. Bewaar wel altijd je kassabon.
Van 18 september t/m 8 oktober 2017 mag je Douwe Egberts IJskoffie en een CHIO Kettle Cooked Chips proberen. Het aankoopbedrag kan je terugvragen tot uiterlijk 22 oktober 2017.

Vraag via deze link het aankoopbedrag van het actieproduct van Jan Linders terug

 


 

 

 

 

45 berichten op GRATIS bij Jan Linders (geld-terug-actie)

 • Waarde loos op deze manier voor het laatst meegedaan.
  Als het zo moet ben ik geen klant meer bij jullie.

 • GA WEL NAAR ANDER SUPERMARKT

  • Waardeloos idee om een foto te maken,ga snel terug naar het oude recept.
   Ga anders wel naar een andere supermarkt.

 • vorige actie ging ook al mis.Nu weer.
  actie rivella lemon
  bonnr 0015322 19/8/2017 Kassa 0004 Groesbeek’
  Graag actie

 • waardeloos foto maken gaat niet .Doe niet meer mee

  Oude maniet weer terug

 • Waardeloos foto maken veel te veel werk
  Zal niet meer gebruik maken
  Zijn meer supermarkten

 • Ben het met bovenstaande eens ik ben een ouder persoon ( 1940 ) en kan ook geen foto maken,dus graag weer de oude manier terug , was voor ons oudere ook te doen,dit werkt voor ons niet met die foto belachelijk.

  Groetjes

 • Ben het helemaal eens met de andere klagers.het vorige systeem werkte perfekt engemakkelijk.
  Nu erger ik mij zo vaak dat ik niet n
  Meer meewil doen zo,n gedoe voor 1euro of zo.
  Zet voortaan bij gratis of het scoupy is of janlinders,dan weet ik wanneer ik niet mee wil doen,heb alenkele gratis producten niet teruggekregen,vervolgens is ook nog de datum overschreden Door dit gedoe

 • Ik heb bericht ontvangen dat mijn gegevens niet kloppen maar ik zit hier met mijn kassabon
  Bonnummer0775534
  Datum 290617
  Tijd1415
  Bed 00008
  Kassa 0003 Ik hoop dat dit genoeg is om toch mee te doen aan deze actie

 • Geef mij de normale manier zoals het altijd is geweest dit vind ik zo zonde van mijn tijd alles ingevoerd en onder aan de lijn te horen krijgen e-mali niet goed nou dit was dus de laatste keer . dan maar geen gratis product .AANFLUITING

 • belachelijk deze manier van doen ga nu naar de jumbo.

 • Het aankoopbedrag van colgate-total -zichtbaar op de bon €3,49 bon van 11-03-2017-
  .Al eerder probeerde ik dit aan te vragen, maar dat is blijkbaar misgegaan.

  Ik ben geen computer-mens.Kan er geen foto van maken ,
  Hoop wel dat ik nog recht heb op dit geld,

  mma wel

 • Heb helemaal geen ervaring met de “iphone ” of hoe ook zoiets genoemd word. Heb zelf zo’n oud beestje,zodat ik bereikbaar ben als het zonodig is. Kan gelukkig wel mailen en iets bestellen en opzoeken op de laptop!Dus die nieuwe methode voor de “geld terug actie” is voor mij niet te doen. De oude methode van de actie was toch perfect! Meestal wordt alleen maar iets nieuws ingevoerd zodat “jullie” er “zelf” op vooruit gaan!

 • ingewikkeld deze nieuwe manier van geld teruggave. De oude manier werkte perfect. Scannen van de bon is voor mij onmogelijk.

 • Waardeloos. Gaan hier dus ook niet aan beginnen. Dit gaat ten kosten van Uw klandizie.
  Er zijn meer supermarkten in de buurt.

 • Heb al twee maal terug gekregen dat de foto niet goed is
  Het vorige systeem was veel makkelijker

  • ingewikkeld deze niuwe manier van geld teruggaven .De oude manier werkte perfecht . Scane van bon is mij onmogeliiji

 • Beste Jan Linders,
  Gezien het klantenbestand dat ik regelmatig in jullie winkels waarneem blijkt dat het merendeel uit ouderen bestaat.Om de klant een pleziertje te doen in deze dure tijd is waarschijnlijk deze kortingsactie opgestart.Maar…jullie jeugdig kantoor personeel moet zich wel realiseren dat deze klanten niet zo handig zijn op de computer en zeker niet nu de procedure van teruggave is gewijzigd. Wees klant vriendelijk en start de oude procedure weer gewoon op is mijn raad aan jullie.

 • Kan er zo ook geen wijs meer uit
  Waarom veranderen ging toch prima
  Dus zal het voor mij ook over zijn

 • Beste Jan Linders,
  de korting was leuk en het terug vragen ging makkelijk. Nu een foto uploaden, gegevens invullen, etc. Vanuit “korting is leuk erbij vermelden dat het nu gemakkelijker is…..? Voor wie? Zeker niet voor de klant. Ik ben niet zo handig en een foto op de computer krijgen lukt me niet. Waar blijft het klantvriendelijke bedrijf? Zie ook de overige reacties. Voor mij geen gratis producten meer, denk ik. Ik probeer het nog 1 keer op de oude manier en dan helaas over. Korting is leuk maar niet zo!!

 • belachelijk jullie willen waarschijnlijk je klantenkringverkleinen. dat gaat zo lukken. beter geen actie dan een
  slechte actie.

  • waar zijn jullie mee bezig? Heb je geen ander werk als zo iets te bedenken wat heeft dit voor meerwaarde het was voor iedereen goed dit is waardeloos.

 • Is er ook ‘n mogelijkheid om op de oude manier je geld terug te vragen?
  Met deze manier sluit je mensen uit dat kan toch niet de bedoeling zijn.

  • Ik denk niet dat dit een succes wordt.Moet ik ook soms nog een fotocopie van mijn I.D. Kaart meesturen. Belachelijk!!

 • Zijn deze acties met het downloaden van een foto om ouderen uit te sluiten van deelname?

 • belachgelijk om het zo te doen

 • Beste Mensen.
  Jammer maar ik kan nu niet meer mijn geld terugkrijgen.Gezien mijn leeftijd 20-12-1941
  Weet U een oplossing?
  Met dank van Gonny van Beek

 • Hoe moet ik nu mijn aankoopbedrag terug vragen Ik kan niet scannen

  • Ik ga alle artikelen retour brengen ik ben niet van plan om een tellefoon.te kopen voor de gratis artikelen, van de ene kant geeft Jan Linders iets en dan neemt hij ‘t je 10 keer af een goede raad een andere Super markt dat is ‘t beste

 • altijd heb ik zonder problemen mijn aankoopbedrag teruggekregen.Als ik lees hoe de nieuwe manier moet gaan weet ik al dat mij dat niet gaat lukken. Jammer,het waren leuke dingen om kado te krijgen.Waarom moet dat nou ?Vr.groet, Martine

 • laatste keer dat ik bij Jan linders inkopen doe, gratis producten kassa bon scannen is waardeloos gedoe ,ik heb de mogelijk heid niet om te scannen, denk aan de mensen die geen printer hebben, vooral oudere mensen,die in Kerkrade in meerderheid zijn.
  bedankt maak dit bekend bij de aankoop ik dan dat jullie niets meer verkopen.

 • Vindt het gewoon waardeloos dat met die bon inskanne hoor voorheen was het bon nummer invullen en alle gegevens klaar. Dit is voor de oudere niet te doen. Maar dan doen het ook minder mensen

  • blij dat ik het met bon en kassa in kon sturen
   nou lukt het me niet meer !
   denkt u niet aan de ouderen??

 • Nooit problemen gehad voor mijn ouders. En ook niet voor mezelf terwijl ik in België woon.

 • Heb vaker aan de ‘gratis acties’ meegedaan, tot nu toe altijd netjes mijn aankoopbedrag terug gestoord gekregen, dit zonder problemen via de (iPhone) zellfs met meerdere artikelen per huishouden.

 • Werkt steeds weer perfect. Al meerdere keren de aankoopbedragen binnen 7 dagen terug gekregen.

 • ook ik kan me bij dit product niet meer registreren omdat ik bij een eerdere actie van een ander product mijn geld heb terug gevraagd, rare actie dat je maar 1x kunt deelnemen?

  • In tegenstelling van wat ik eerder zei is het misschien handiger contact op te nemen met kortingisleuk.nl, deze partij handelt de gratis aanvraag af, en waarschijnlijk gaat daar dus iets mis in hun systeem. Ik ben benieuwd naar hun antwoord. Succes!

 • ik heb er geen problemen mee

 • Nog nooit geen problemen mee gehad 😀

 • Waardeloos: als je en de satesaus en het bier koopt (immers beiden zgn. gratis) krijg je bij het aanvragen van het tweede product een melding dat het niet kan omdat (logisch) het banknummer al een keer gebruikt is. Pure oplichterij!

  • Dat is inderdaad een beetje raar. Heb je hier de Jan Linders ook over benaderd? Wij kunnen er hier niets aan doen. Ben benieuwd naar de reactie van Jan Linders.

 • Vul je toevallig de gegevens in via een tablet of telefoon, bij mij werkt het dan soms ook niet, wanneer ik het dan op een laptop of vaste computer probeer werkt het vaak wel, al dan niet in 2 verschillende browsers.

 • wel een “fraaie ” reclame !!!
  al mijn gegevens ingevoerd blijkt ” volgende ” niet te reageren.
  op ” voorwaarden ” geklikt en dit verschijnt wel meteen op mijn scherm.
  dit is de 1ste en tevens de laatste keer dat ik deelneem aan dergelijke acties.

Geef een reactie op dit gratis item

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je een reactie plaatst en wel je e-mailadres achter laat word je ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle gratis items!
Like GratisWorld.nl !
Categorieën