GRATIS Boer en Land Kaas

gratis-boer-en-land-kaasKoop een actieverpakking Campina Boer en Land kaas en krijg één euro retour op het aankoopbedrag. Bij Dekamarkt en Dirk zijn de verpakkingen (120 gram) deze week (10) maar €0,99 dus je hebt die kaas per saldo helemaal gratis. De 1 euro retour vragen kan tot 25 mei 2014.

Ga hier naar de actiepagina van Boer en Land kaas en vraag 1 euro retour

Een bericht op GRATIS Boer en Land Kaas

  • Ja, er loopt een actie van dit product bij Dirk, maar dat is een speciale actieverpakking van 120 gram. Het is met dit gewicht niet mogelijk geld terug te vragen; daarvoor moet je een verpakking van 170 gram kopen!

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën