geplaatst/bijgewerkt 23 februari 2023
GRATIS Bomen en Struiken op Bomen Uitdeeldag

Op 4 maart 20234 kan je op diverse data en locaties gratis bomen en struiken afhalen. Meer Bomen Nu verzamelt de overdaad aan jonge struiken en bomen in natuurgebieden, en plant die op andere plekken terug door deze onder andere aan particulieren gratis uit te delen.

Lees via deze link meer over de gratis bomen en struiken op Bomen Uitdeeldag

Via deze link vind je de locaties en data voor het afhalen van de bomen en struiken

3 Reacties

  1. Waarom niet in heel nederland?Ik wil ook meedoen,maar oa Zuid-Holland is uitgesloten helaas..
    Jammer want ik heb grond genoeg voor struiken/bomen.

    Antwoord
    • Ik wil ook meewerken,helaas ben ik ook woonachtig in Zuid-Holland.Ik wil graag struiken ontvangen om te planten.

  2. een gewldig idee Helaas ik woon 7 hoog en zou niet weten welke planten/boom er op mijn balkon zou gedijen . Het liefste zoiela als een vlinder boom maar hoe kom ik dan een plantjes/zaden ook ik wil graag vergroenen Mijn balmon daar staat de zon smiddags

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win een Action cadeaukaart van €25!

 

Categorieën