GRATIS Bona Spraymop Testen

gratis-bona-spraymop-testenMeld je aan bij hettestpanel om gratis de nieuwe Bona Spraymop te mogen testen. Inschrijven kan tot uiterlijk 3 september 2015. Het Bona Spraymop reinigingssysteem is speciaal gemaakt om houten vloeren te reinigen. Enkele eigenschappen van de spraymop zijn de draaibare voet, het ergonomische ontwerp, de navulbare cartridge en de wasbare microvezeldoek.

Meld je hier aan als tester van de Bona Spraymob

Een bericht op GRATIS Bona Spraymop Testen

  • Ben er altijd voor in nieuwe dingen te proberen! Deze keer extra gemotiveerd, ik houd van dweilen maar door omstandigheden is het vaak te zwaar voor mij. Al vele varianten geprobeerd maar nog niet de perfecte dweil gevonden. Wie weet zijn wij een MATCH! Groetjes Kim Lodder

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën