GRATIS Brave DVD Sparen Bij Fristi

Spaar de actiepunten op de Brave actieverpakkingen van Fristi Rood Fruit en Fristi GST. Bij 12 punten krijg je de dvd van de Disney film Brave gratis naar je toe gestuurd.

Download hier je spaarkaart

38 berichten op GRATIS Brave DVD Sparen Bij Fristi

 • ook ik heb al eind novernber de spaarkaarten opgestuurd en nog steeds niks!!!!!!!!!
  het is nu 18 mei !!!!!

 • in december spaarkaart opgestuurd noog steeds niks

 • Wij hadden’m ook best snel binnen, dank fristi!
  Hele leuke actie!!!

 • Ik heb ‘m binnen ….erg leuk ;-).
  Dank je wel Fristi !!

 • De Dvds komen binnenkort weer binnen en half februari zal er weer een zending de deur uit gaan! Nog even geduld dus!!

 • Tja moet er nog iets geschreven worden. Denk dat fristi nu aan zet is. Een slimme PR man/ vrouw van fristi zou hier zeker iets mee doen. Er zijn zoveel leuke hebbedingetjes van brave!!!!!!!???????.

 • sorry kwam prongeluk bij anoniem
  vraagje:hoe kom je aan zoon spaarkaart ik heb de hele sait onderzocht maar zie het niet

 • vraagje:hoe kom je aan zoon spaarkaart ik heb de hele sait onderzocht maar zie het niet

 • Ik heb al 3 keer de DVD ontvangen zonder problemen.

 • ik heb nu de tel maar eens gepakt en gebeld hoor net dat er een na zending komt dus wees slim en bel ff met dit gratis nummer 0800 0765 en vraag of je op de lijst staat en word niet boos want er komt een zending half februari

  groetjes inge

 • Ook wij hebben halverwege een volle spaarkaart opgestuurd. Nu 5 weken verder ook nog niets ontvangen! We dronken op het laatst met lange tanden de rood fruit. Jammer dat op de andere pakken geen punten zaten. Wij hebben hebben ons voorgenomen dat als de DVD niet komt dat we nooit meer fristi rood fruit drinken!

 • Fijn te weten dat we niet de enige zijn die nog wachten. Ben wel benieuwd hoe lang nog. Einde van de week is wat ons betreft voorbij

 • En ik maar denken dat het aan de postbode lag nu wacht ik nog even tot ik ga klagen.

 • Wij hebben ook nog geen gratis dvd van Brave ontvangen dachten dat het door de kerstdrukte kwam nu maar hopen dat deze alsnog binnen komt!

 • ik heb vandaag 8jan gebeld, en ze hebben gezegd dat DVD enid van dit week zou komen.
  dus ik wacht gewoon deze week ook.

 • Ook ik heb de dvd helaas nog steeds niet ontvangen, ik heb de volle spaarkaart 8 december naar Fristi verstuurd 🙁

 • Op 17 dec verstuurd..vandaag 7 jan ..ook nog niks ontvangen.

 • Ik heb eind van november mijn vole actie kaart opgestuurd,maar niks aangekomen. Wat een waardelose actie, ik koop nooit meer fristi drankje . Leugenaars!!!!!!!!

 • Onze spaarkaart is eind november opgestuurd ,nog geen dvd gezien

 • Ik heb net gebeld, op 8 Jan wordt er een nieuwe zending verstuurd en daar zit die van mij bij 🙂
  Bel ff 0800-0765 dan weet je zo of he ook op de lijst staat

 • aantal weken geleden volle spaarkaart opgestuurd maar ook nog niets binnen

 • VRAAGJE: waar blijft m’n DVD van Brave, spaar zegels netjes opgestuurd net als alle andere,
  maar nog steeds geen DVD ontvangen.????????

 • 2 maanden geleden spaarkaart al opgestuurd nog niks in de bus lekker is tie

 • ik ga het zo in de brievenbus doen,
  ben benieuwd

 • wij hebben 4 december ontvangen

 • Ik heb tot nu helemaal niks ontvangen! Waardeloos actie!
  Bel maar naar Fristi: 0800 0765 (gratis)

 • frisiti leker drinken dus daar ga ik wel voor maar heb voor niks ziten knipen waar is die spaarkaart dan is geen leuke grap hor!!!!!!?

 • Ook ik en mijn zus hebbennog niks ontvangen 🙁

 • Het is toch al 10 december maar helaas..

 • Het zou handig zijn van Fristie als ze diegenen die een spaarkaart hebben opgestuurd (emailadres is tenslotte bekend) zouden informeren zodat iedereen weet waar die aan toe is!

 • De spaarkaart kan ik niet vinden op de site. Waar kan ik hem wel vinden?

 • Ik heb hem ook ruim 5 weken geleden vol opgestuurd en ook nog niks ontvangen en al een aantal keren gebeld maar nog steeds niks gehoord gr

 • hallo, geen paniek de film komt pas op 28/11 uit in de winkels zoals dennis hierboven al vertelde(vroeger kan fristi hem niet verzenden), vanaf dan zal fristi hem ook opsturen dus rond begin December zal iedereen hem ontvangen!

  groetjes

 • Zoals jullie misschien zelf weten, ik weet dit nammelijk wel op dat ik bij een platen en dvd winkel eerk, hebben films ren bepaalde releasedatum. Als fristi de film brave voor die datum al gaan versturen gaan ze tegen alle regels in. Disney heeft een auteursrecht en een releasedatum vast gesteld. Vandaar dus dat je hem nog niet binnen hebt gekregen. Ik ben zelf niet van Fristi. Maar ik weet gewoon dat dit hier mee te maken heeft. De officiele releasedatum staat nu vastgesteld op 28/11/2012.. dus ik denk dat je hem vanaf dan heel gerust kan verwachten!

  Hoop jullie een beetje goed geinformeerd te hebben over het hoe en wat. Hier kan fristi in ieder geval nirts aan doen.

 • Bij ons al 5 weken geleden opgestuurd..helaas ook nog niets ontvangen..resultaat: 2 hele ongedudige dames van 8 die denken dat het nooit wat wordt…

 • Ik heb ook een dik maand geleden, een volle spaarkaart opgestuurd en geen DVD ontvangen. Ik heb inmiddels binnen 3 weken wel mij film van M&Ms gekregen. Ik al een email naar fristi verzonden maar nog niks gehoord.

 • Haast een maand geleden heb ik de spaarkaart opgestuurd, maar nog geen DVD ontvangen. Mijn kleine jongen van 6 wordt steeds ongeduldiger. Graag een reactie wanneer ik iets kan verwachten. Mijn dank is groot

Geef een reactie op dit gratis item

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je een reactie plaatst en wel je e-mailadres achter laat word je ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Er worden periodiek leuke cadeautjes uitgedeeld, en je blijft op de hoogte van alle gratis spullen!
Categorieën