GRATIS BuurtKadoos als je gaat Verhuizen
geplaatst/bijgewerkt 17 mei 2024

Ben jij kort geleden verhuisd, ga je binnenkort verhuizen? Vraag gratis BuurtKadoos aan. Een welkomstpakket gevuld met vouchers die je kunt verzilveren voor fantastische kadootjes en kortingen. Bijvoorbeeld een avondje naar de bios, een voucher voor een gratis kop koffie voor bij de koffiebar om de hoek, een gratis carwash bon, gratis brood bij de buurtbakker of een lekker appeltaartje van de supermarkt. Je ontvangt het gratis door je nieuwe brievenbus.

Vraag via deze link de gratis BuurtKadoos aan

6 Reacties

 1. Ik ga zelf verhuis van den helder naar scheerwolde van af 28 2 2022

  Antwoord
 2. Betaalbare spullen ook voor mensen met een kleine beurs.

  Antwoord
  • I mooved!

 3. Super leuk,ik kom er graag,soms alleen om er ideeën op te doen,soms om er spullen te kopen,omdat ze ook voor mij betaalbaar zijn.

  Antwoord
 4. Wat een ontzettend leuk initiatief
  Ik ga binnenkort verhuizen
  Zal m dan zeker aanvragen

  Antwoord
 5. Dit is een hele leuke actie. Ik heb laatst ook BuurtKadoos ontvangen, we konden meteen allemaal leuke dingetjes doen hier in de omgeving! Bij mij zat er onder andere een waardebon van 10 euro bij van de plaatselijke bakker, gratis portie bitterballen en 2 gratis drankjes bij het café, inderdaad ook een bon voor de carwash, gratis bon om te knippen bij de kapper en nog wat leuke andere kortingen. Je hoefde bijna een maand lang niets te betalen als je buiten de deur ging bij wijze van spreken 😉

  Antwoord

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!