GRATIS BuurtKadoos als je gaat Verhuizen

gratis-buurtkadoosBen jij kort geleden verhuisd, ga je binnenkort verhuizen of ken je iemand die gaat verhuizen? Vraag gratis BuurtKadoos aan. Een welkomstpakket gevuld met vouchers die je kunt verzilveren voor fantastische kadootjes en kortingen. Bijvoorbeeld een avondje naar de bios, een voucher voor een gratis kop koffie voor bij de koffiebar om de hoek, of bijvoorbeeld een gratis carwash bon.

Vraag via deze link de gratis BuurtKadoos aan

2 berichten op GRATIS BuurtKadoos als je gaat Verhuizen

  • Wat een ontzettend leuk initiatief
    Ik ga binnenkort verhuizen
    Zal m dan zeker aanvragen

  • Dit is een hele leuke actie. Ik heb laatst ook BuurtKadoos ontvangen, we konden meteen allemaal leuke dingetjes doen hier in de omgeving! Bij mij zat er onder andere een waardebon van 10 euro bij van de plaatselijke bakker, gratis portie bitterballen en 2 gratis drankjes bij het café, inderdaad ook een bon voor de carwash, gratis bon om te knippen bij de kapper en nog wat leuke andere kortingen. Je hoefde bijna een maand lang niets te betalen als je buiten de deur ging bij wijze van spreken 😉

Geef een reactie op dit gratis item

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je een reactie plaatst en wel je e-mailadres achter laat word je ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Er worden periodiek leuke cadeautjes uitgedeeld, en je blijft op de hoogte van alle gratis spullen!
Categorieën