GRATIS Cadeaubonnen Verdienen en Wekelijks Kans op €100 Cash

Schrijf je in bij Toluna en verdien cadeaubonnen door je mening te geven. Daarnaast organiseren ze een wekelijkse loterij waarbij je automatisch meespeelt en €100 cash kan winnen.

Schrijf je via deze link in bij Toluna

3 berichten op GRATIS Cadeaubonnen Verdienen en Wekelijks Kans op €100 Cash

  • Wanneer verloten ze die €100 dan? Ik ben al maanden lid en heb dat nog nooit voorbij zien komen. Net zoals samples, nooit gehad. Wel een leuk panel verder hoor en heb wel een leuk zakcentje verdiend in die tijd (zo’n €50 aan bonnen), maar wat er soms wordt beloofd zoals gratis samples en loterijen, dat is gewoonweg niet waar. Of zijn hier gebruikers met andere ervaringen?

    • In 2020 hadden ze een wekelijkse loterij. Hoe dat nu precies zit weet ik ook niet. Misschien komt het binnenkort weer? Met het testen van producten moet je mazzel hebben, maar ik ken wel iemand dat heeft mogen doen. Dus ze doen/deden het wel. Ik ben van alle platformen wel het meest tevreden over de beloningen die je verdiend bij Toluna. Dus wat mij betreft toch een aanrader.

  • Super! Naar eigen smaak uitkiezen, ik heb al een cadeaubon aan mijn nicht gegeven, die was er heel blij mee.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

 

Categorieën