GRATIS Campina Sterke Start Yoghurt 450gr

Probeer gratis Campina Sterke Start Yoghurt, je kan kiezen uit de varianten Romig & Rijk of Mild & Licht. De actie loopt tot 31 januari 2023 of totdat het maximum aantal cashbacks is bereikt.

Vraag via deze link een persoonlijke cashback link aan om het aankoopbedrag van Campina Sterke Start Yoghurt terug te krijgen op je bankrekening

2 berichten op GRATIS Campina Sterke Start Yoghurt 450gr

  • Helaas al niet meer voorradig

    • Op moment van schrijven kan je via bovenstaande link nog steeds een cashback aanvragen. Kan je aangeven waarom jij schrijft dat het niet voorradig is? Als je niet meer voorradig in de supermarkt bedoelt, is dat nogal misleidend voor andere gebruikers, die het misschien bij een andere supermarkt nog wel gewoon kunnen halen.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën