GRATIS CD ‘Let There Be Wonder’ van Matt Redman
geplaatst/bijgewerkt 1 december 2020

Ontvang gratis de speciale editie van de CD ‘Let There Be Wonder’ van Matt Redman. Op dit album staat ook het lied ‘Dezelfde Jezus’ van Kees Kraayenoord. Breng je stem uit op de Top 1008 en ontvang de CD gratis thuis.

Vraag via deze link CD ‘Let There Be Wonder’ van Matt Redman aan

1 Reactie

  1. heel graag deeze cd ont vangen daar ik geen geld hep om em tekopen zou ik hem heel maal gratis ondvangen wand hou van de ze muziek want ik van mijn GOd WAND IK HOU VAN ALLE KRISTELLEKE MUZIEK MET DANK

    Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!