GRATIS Clinique Even Better Glow Foundation

Test gratis de nieuwe Even Better Glow foundation van Clinique en maak tevens kans op een professionele make-over door een make-up artist van Clinique. Vraag voor 17 maart 2018 jouw gratis lege potje aan. Dit potje wordt naar je opgestuurd en kan je vervolgens laten vullen met jouw perfecte shade-match bij de deelnemende Clinique verkooppunten.

Lees via deze link meer over de gratis Clinique Even Better Glow Foundation

8 berichten op GRATIS Clinique Even Better Glow Foundation

  • dit zou ik graag willen testen en reclame willen maken

  • Als proffesionele visagiste test ik graag nieuwe producten uit, omdat ik altijd open sta voor nieuwe producten (wat ook beter is voor de huid). Ik gebruik graag kwalitatieve producten op mijn klanten. Achteraf wordt er vaak gevraagd wat ik heb gebruikt zodat ze het zelf ook kunnen kopen. Dus ik ben benieuwd!

  • Al jaren geen make up gebruikt
    Lykt me erg spannend

  • Clinique is geweldig en helpt voor het vette huid. Ben benieuwd als deze ook op het vette huid werkt en niet er af gaat. Ben benieuwd!!

  • Super gaaf dat wij deze foundation nu ook kunnen testen! Ik kijk er naar uit en ben benieuwd of dit dan na al dat zoeken de foundation is die bij mijn huidtype past.

  • Heel erg benieuwd !

  • Ik zou deze foundation erg graag willen testen omdat ik erg benieuwd ben naar foundation van clinique en er dan ook gelijk een review van op mijn blog kan zetten

  • ik zou dit heel graag willen, ik ga trouwens een vlog beginnen en dan kan ik vertellen over dit product en deze site!

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

 

Categorieën