GRATIS Compost op Landelijke Compostdag 23 maart 2024
geplaatst/bijgewerkt 12 maart 2024

Tijdens Landelijke Compostdag delen veel gemeenten en gft-composteerders in Nederland gratis compost uit. Daarmee bedanken zij mensen voor hun inspanning om groente-, fruit-, en tuinafval (gft) gescheiden aan te leveren. Niet iedere gemeente doet mee, en niet iedere gemeente organiseert het op 23 maart 2024. Bekijk op Google door ‘jouw gemeente’ + compostdag in te typen of er ook bij jou in de buurt gratis compost wordt uitgedeeld.

Lees via deze link op de officiële website meer over Landelijke Compostdag

Wanneer is Landelijke Compostdag 2025?

Landelijke compostdag 2025 is waarschijnlijk op 22 of 29 maart 2025.

Doet mijn gemeente mee aan Landelijke Compostdag?

Om erachter te komen of jouw gemeente ook mee doet met Landelijke Compostdag kan je het beste op Google ‘jouw gemeente’ + compostdag in typen om te kijken of er ook bij jou in de buurt gratis compost wordt uitgedeeld. Daarnaast wordt dit vaak ook aangegeven in de gemeentelijke huis-aan-huis bladen. Ook zou je contact kunnen opnemen met de milieustraat in jouw gemeente, die weten er vaak ook meer over.

2 Reacties

  1. HIer in Haarlem kan je op 23 maart langs Spaarnelanden op de Jan van krimpenweg 10. Maximaal 2 zakken per huishouden tussen 0800 en 1530 uur.

    Antwoord
  2. Leuk. Gratis compost. Echt een leuke actie van de gemeente

    Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!