GRATIS Dialoogspeldje van Mensen met een Missie

Laat zien dat jij gelooft dat geweld stopt waar mensen met elkaar in gesprek gaan. Draag uit dat je wil leven in een wereld waarin we met elkaar praten, in plaats van vechten met het gratis dialoogspeldje.

Vraag via deze link het gratis dialoogspeldje aan

Een bericht op GRATIS Dialoogspeldje van Mensen met een Missie

  • halooooaaa ,
    ik zou heel graag in aanmerking willen komen voor dit speldje.

    ik heb genoeg in mijn leven meegemaakt waarin helaas ook geweld bij kwamkijken (op verschillende manieren), zowel thuis bij mijn ouders als kind z ,in relaties en helaas slachtoffer geweest van mensenhandel.na 2,5 jaar verweg van mijn Vertrouwde en beschadigde omgeving geweest te zijn heb ik in 2008 heb mijn weg gevonden ‘mezelf uit de situatie te halen waarin ik toen zat. Ik volg op het moment een WME cursus Werken Met Ervaring en wil heel graag mijn steentje bij dragen bij het helpen – adviseren- begeleiden- ondersteunen van zowel de slachtoffers als de daders. om hier uiteindelijk mijn werk van te maken. Preventie’ is nog wel het belangrijkste en daarom moeten er taboes en gewoontes doorbroken worden en moeten we met elkaar in gesprek gaan en vooral blijven . Alleen zo kun je het verschil maken. Ik ben hartstikke VOOR GE-WELD moet stoppen .Hartelijk dank voor het lezen van een stukje van mijn leven

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Action cadeaukaart van €25!

 

Categorieën