GRATIS Doseerschepje, Doseersysteem of Schrobdop van Ariel

gratis-wasmiddel-doseerschepje-of-doseerbolBestel gratis een handig doseerschepje, doseersysteem voor vloeibaar wasmiddel of de nieuwe schrobdop van Ariel om je wasmiddel altijd goed te kunnen afstemmen op je was.

Bestel het schepje, doseersysteem of de schrobdop van Ariel via deze link

16 berichten op GRATIS Doseerschepje, Doseersysteem of Schrobdop van Ariel

 • Ik wil graag een doseerschepje willen ontvangen

 • Ik probeer nu voor de tweede keer een waspoeder schep te bestellen.
  Vorige keer( 3 maanden geleden) was het nog niet leverbaar.
  Graag zou ik het nu wel ontvangen. Hartelijke groet. G.L.

 • De wasbollen met het vlekkenballetje eraan was het ideale wasbolletje van Ariëll ik ben hier echt nog steeds naar op zoek. Heb het bij Ariëll zelf ook al gevraagd ze zouden deze bij moeten maken ideaal deze.

  • Daar ben ik ook jaren op zoek naar. Nergens te verkrijgen. Ideaal ding was dat. Ik probeer zelf iets te verzinnen wat daar op lijkt maar dat valt tegen.

 • Waardeloos dat je je moet registreren en opgeven voor 8 spam e-mails per maand om een doseerschep te kunnen bestellen. Heb direct slechte zin gekregen van Ariël en de klantonvriendelijkheid van Procter & Gamble. WAARDELOOS.

 • Hallo;

  Graag zou ik Van U een wasbol willen ontvangen.

  MVG

 • Ik snap niet dat mensen zo dom zijn om hier hun adres achter te laten! Lees gewoon even goed!

 • Ik zou graag een doseerschepje ontvangen voor waspoeder
  Graag op volgend adres
  EDIT

 • zou graag ook voor mijn buurman een doseerbol bestellen maar deze meneer heeft geen internet. kunt u hem toch een toezenden ? zijn adres is EDIT

 • Kort geleden een doseerbol besteld en deze is goed ontvangen. Wel jammer van de lange levertijd. Nu wil ik ook graag een doseerschepje bestellen (voor poeder) maar dit lukt niet. Moet ik wachten tot er 6 weken voorbij zijn? Kan ik dan pas weer bestellen?

 • Diny, je moet de link gebruiken die bovenaan staat, als je hier je gegevens plaatst stuurt niemand je dat doseerschepje of bolletje. Op de website die opent moet je kiezen nl_NL om het naar Nederland te laten versturen.

 • Ik zou graag een nieuw wasbolletje voor de vloeibare willen ontvangen op het volgende adres:
  EDIT

Geef een reactie op dit gratis item

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Wanneer je een reactie plaatst en wel je e-mailadres achter laat word je ingeschreven voor de wekelijkse nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Er worden periodiek leuke cadeautjes uitgedeeld, en je blijft op de hoogte van alle gratis spullen!
Categorieën