GRATIS DVD The Passion 2018 in Amsterdam (Bijlmer)
geplaatst/bijgewerkt 30 maart 2018

Vraag hem alvast aan, de live uitvoering van The Passion 2018 in de Bijlmer (Amsterdam Zuid-Oost), de DVD zal pas na de opvoering van 29 maart 2018 op je deurmat vallen (medio mei 2018). Je kan eventueel wel al een leuk polsbandje aanvragen om in de sfeer te komen.

Vraag via deze link de gratis DVD en het polsbandje van The Passion 2018 aan

10 Reacties

 1. Wil al jaren de dvd,s van the passion maar ja dan zijn ze er helaas niet meer en wil ze zo graag ,het raak me elk jaar weer

  Antwoord
 2. Ik heb vorig jaar ook de DVD passion live in de Bijlmer niet ontvangen, daar kwam ik achter toen ik ging kijken, ik heb ze allemaal behalve deze. Kan ik deze nog krijgen van 2018?

  Antwoord
 3. Ondertussen is bijna the passion 2019 en nog steeds heb ik de dvd van 2018 niet ontvangen en zou deze nog heel graag willen ontvangen mvg Claudia

  Antwoord
 4. Hallo heb de dvd snel aangevraagd .omdat ik er zo van heb genoten . kreeg bericht dat ik hem zou krijgen .naar verloop van enkele weken nog maar weer gebeld .iets fout gegaan we sturen hem op .naar weken wachten niets ontvangen dat ging zo een keer of 4 .dus nodig geen dvd .jammer EO groetjes Mia

  Antwoord
 5. Is er ook een cd van?

  Antwoord
 6. Deze uitzending heeft mij echt geraakt, dit houdt de mensen weer een spiegel voor. Complimenten voor de spelers en de mensen eromheen

  Antwoord
 7. Ik zou heel graag de dvd van de Passion 2018 willen ontvangen. Dit omdat het in Amsterdam z.o plaats vond waar mijn vader de rest van de fam heeft gewoond tijdens de ramp.Het heeft een speciale betekenis

  Antwoord
 8. Geweldige en emotionele the passion dit jaar
  Daarom graag de gratis DVD van de passion

  Antwoord
 9. Hallo ik ben op zoek naar de passionele Gouda
  Hebben jullie die nog in jullie voorraad
  Ik zou hem graag willen hebben

  Vriendelijke gr john Elfring

  PS
  Mijn email adres is EDIT

  Antwoord
 10. hoi hebben jullie nog de passion van gouda leeuwarden en amesfoort amsterdam heb ik net besteld jammer genoeg deze ge mist adres is EDIT bvd mvg udo

  Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!