GRATIS EAT ME Mango
geplaatst/bijgewerkt 1 september 2021

Wanneer je je inschrijft voor de nieuwsbrief van EAT ME, het merk van allerlei eetrijpe groente en fruit in de supermarkt, krijg je een gratis Mango cadeau. Na inschrijving krijg je een persoonlijke link toegestuurd waarmee je na aankoop van een EAT ME mango in de supermarkt het aankoopbedrag terug kan vragen via een Tikkie. De actie loopt tot 26 september of totdat er 2000 cashbacks vergeven zijn, wees er dus snel bij!

Meld je via deze link aan voor de gratis EAT ME mango

1 Reactie

  1. Ik ben dol op de mango’s van Eat me omdat ze, in tegenstelling tot de gewone super markt mango’s, altijd lekker zoet en rijp zijn. Ik zou er graag weer eens een willen eten!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!