GRATIS Florena Fermented Skincare Testen

Hettestpanel zoekt 220 testers tussen de 20 en 49 jaar oud die gratis de Florena Fermented Skincare lijn willen proberen, deze bestaat onder andere uit een dag- en nachtcrème, gezichtsolie en schoonmaakdoekjes en zeep voor je gezicht. Aanmelden kan tot en met woensdag 24 maart 2021.

Meld je via deze link aan als tester van Florena Fermented Skincare

Florena Fermented Skincare is een natuurlijk gecertificeerd merk en is ontstaan uit fermentatie en combineert effectiviteit en natuurlijkheid. De producten bevatten gefermenteerde actieve ingrediënten. Fermentatie is een eeuwenoud natuurlijk transformatieproces. Oorspronkelijke ingrediënten worden door dit proces geboost. Hierdoor ontstaan krachtigere, getransformeerde ingrediënten wat een positief effect heeft op het welzijn van je huid.

5 berichten op GRATIS Florena Fermented Skincare Testen

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën