GRATIS Fotokaart met Tissue van Kleenex

Kleenex heeft gratis tissuekaarten beschikbaar gesteld die je kan sturen aan iemand die het in tijden van corona wel kan gebruiken, zoals bijvoorbeeld ouderen en kwetsbaren. Je kan een persoonlijke boodschap inclusief een eigen foto aan de kaart toevoegen. Het leuke van de kaart, hoe serieus de boodschap ook bedoelt is natuurlijk, is dat er een tissue in verwerkt zit voor wanneer je een traantje weg moet pinken. De actie loopt tot 8 mei 2020. Je kaart wordt na ongeveer 7 dagen verstuurd.

Verstuur via deze link de gratis Kleenex tissue kaart aan iemand

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën