GRATIS Geurmonster Angel Nova van Mugler
geplaatst/bijgewerkt 16 maart 2021

OPNIEUW BESCHIKBAAR! Vraag een gratis staaltje aan van Mugler’s Angel Nova Eau de Parfum een fruitig parfum met hinten van roos en hout. Speciaal gemaakt voor haar. Het geurtje wordt gratis naar je opgestuurd. Aanmelden kan helaas enkel via Facebook.

Vraag via deze link het gratis geurstaaltje Angel Nova van Mugler aan

Je kan je sample claimen door op bovenstaande pagina op ‘Registreren’ te klikken. Je krijgt dan een scherm waar je je adresgegevens kan invullen. Nadat je dat hebt gedaan staat er een bericht in beeld dat de sample binnen 2 a 3 weken bij je aankomt. Lukt het niet, zoals sommige mensen hieronder zeggen, dan zou je kunnen kijken of je misschien een adblocker aan hebt staan die het formulier blokkeert.

14 Reacties

 1. Als échte Angel en Mugler fan wil ik dit geurtje graag uitproberen

  Antwoord
 2. Ik wil dit geurtje graag proberen

  Antwoord
 3. Het werkt idd niet en iedereen hier zomaar bedelen voor dat luchtje pffff

  Antwoord
 4. Het werkt niet

  Antwoord
 5. Ik ben heel benieuwd! Heel erg toe een nieuw parfum

  Antwoord
 6. Ik wil deze uitproberen

  Antwoord
 7. Zal mij benieuwen hoe deze ruikt .

  Antwoord
 8. lekker …altijd in om een nieuw luchtje te proberen

  Antwoord
 9. Lijkt me lekker

  Antwoord
  • Nou ik heb nog niks binnen gekregen van dat geurtje

 10. Heb vorig jaar een angel cadeau aan mijn vriendin gegeven, ze ruikt zo lekker

  Antwoord
 11. Iksta altijd klaar om nieuwe zalige geurtjes te proberen

  Antwoord
 12. Ik zou graag me moeder blij willen maken met een klein gebaar aangezien ze zoveel hebt mee gemaakt de afgelopende tijd en haar gezondheid achteruit gaat hoop ik haar blij te maken met een klein gebaar!

  Antwoord
 13. Ik wil graag dit geurtje proberen aan

  Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!