GRATIS Hema XL Slagroomtaart 900x

gratis-hema-xl-slagroomtaart-900xWie verdient er volgens jou een XL Slagroomtaart van Hema? Geef het aan en misschien ontvangt die gene wel een lekkere XL slagroomtaart. Deze actie is in het kader van het 90 jarig bestaan van Hema en wordt georganiseerd door Linda. Er worden 10 weken lang elke week 90 XL slagroomtaarten weg gegeven.

Geef via deze link jouw held op en misschien ontvangt die gene wel zo’n heerlijke XL slagroomtaart

4 berichten op GRATIS Hema XL Slagroomtaart 900x

 • ik hoop dat mijn broer er eentje krijgt

 • Beste mensen, het is de bedoeling dat je bovenstaande roze link gebruikt om de gratis taart aan te bevelen…

 • Beste hema, me moedrr verdient het echt! Ze is pas gescheiden en heeft wat ellende achter de rug gehad.. En wil haar graag verassen met een taart omdat ze een sterke vrouw is !

 • Beste Hema

  Het is misschien cliché
  Maar mijn moeder verdien wel zo een leuke verrassing
  Ze is er slijt voor mij en niets is te veel
  Vandaar dat dit een wel een leuk gebaar zou zijn

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën