GRATIS Honig Wokpasta Spaghettini / Fusilli

gratis-honig-wokpasta-spaghettini-fusilliKoop een actieverpakking Honig Wokpasta Spaghettini en / of Fusilli van 250 gram en ontvang het aankoopbedrag à €1,89 terug op je IBAN. Je mag beide varianten uitproberen en hier het geld van terug vragen tot uiterlijk 30 september 2015.

Ontvang via deze link na aankoop van een actieverpakking het aankoopbedrag van Honig Wokpasta retour

3 berichten op GRATIS Honig Wokpasta Spaghettini / Fusilli

  • Er staat echter niet dat de actieverpakking herkenbaar zou moeten zijn aan de hand van de sticker. Bij veel gratis acties zit de code aan de binnenzijde van de verpakking. Dit was mij niet duidelijk. Ik probeer hier te voorkomen dat mensen dezelfde fout maken als dat ik heb gedaan.

  • Let wel op dat je een verpakking MET EEN STICKER erop koopt, anders krijg je je geld dus kennelijk NIET terug.

    • Klopt, er staat ook duidelijk dat je een actieverpakking moet kopen!

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën