GRATIS Inproba Chilisaus 50% Minder Suiker
geplaatst/bijgewerkt 13 juli 2018

Vraag een gratis sample aan van de nieuwe Inproba Chilisaus met 50% minder suiker. Ze beweren dat deze chilisaus net zo lekker is. Minder suiker innemen is goed voor je. Een sample kan je aanvragen zolang de voorraad strekt.

Vraag via deze link een gratis proefmonster Inproba Chilisaus aan

1 Reactie

  1. Oh dat zou ik graag eens uitproberen. Ik ben dol op koken en helaas is me dat aan te zien. Momenteel ben ik op dieet, tel calorietjes en probeer zo normaal mogelijk te eten. Ik mis de lekkere smaakjes, zoals chilisaus, ketjap manis en palmsuiker. Dus heel, heel graag dat ik een proefpakketje ontvang! Die ga ik dan (afhankelijk van de hoeveelheid) gebreuiken op gevulde eitjes en/of de boontjes

    Antwoord

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!