GRATIS Items Sparen met Zespri Kiwi’s

gratis-producten-bij-zespri-kiwisEet jij geregeld kiwi’s van Zespri? Dan kan je nu gratis sparen voor Zespri items doormiddel van de stickertjes op de kiwi’s te bewaren. 7 dagen lang 1 kiwi per dag eten betekent namelijk al een leuke boodschappentas, en met 2 weken lang 1 kiwi per dag eten krijg je een leuk winkelwagenmuntje. Daarnaast kan je ook nog sparen voor tassen, bewaardoosjes en kiwilepeltjes.

Download hier de spaarkaarten waar je de Zespri items mee kan sparen

4 berichten op GRATIS Items Sparen met Zespri Kiwi’s

  • helaas staat de boodschappen tas niet in het lijstje van zespri
    wordt moeilijk sparen.vraag me dus af hoe je aan deze info komt want het lijkt me heel leuk om zo’n tas te hebben

    • Vorig jaar kon je voor de tas sparen. Ik heb hem weten te bemachtigen! Nu is hij inderdaad uit het assortiment, maar zijn er weer nieuwe producten toegevoegd.

    • De tas was pas geleden nog beschikbaar, maar inderdaad wordt hij niet meer vermeld op de site van Zespri. Jammer, we hopen dat hij terug keert.

    • De boodschappentas is er inmiddels weer. De drinkbus is vanwege succes wel verdwenen. De lunchbox is ook niet vermeld. Succes met sparen! Voor: een opvouwbaar tasje, fluostickers, boodschappentas, bewaardoosje en/of kiwilepels (welke ik persoonlijk handig vind en de kiwi smaakt er prima mee).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën