GRATIS Jantje Beton Frisbee en Roeptoeter
geplaatst/bijgewerkt 26 maart 2024

Vraag gratis een roeptoeter aan bij Jantje Beton om aandacht te vragen voor kinderen die te weinig buiten spelen, daarnaast kan je een gratis frisbee aanvragen. Buiten spelen is namelijk gezond en leuk.

Vraag via deze link de gratis roeptoeter en frisbee bij Jantje Beton aan

Waarom is buiten spelen leuk en gezond?

Hieronder een leuk kinderverhaal waarom buiten spelen leuk en gezond is voor kinderen.

Avonturen in de buitenlucht

Diep verscholen tussen de groene bladeren van een majestueuze eikenboom, zat Timo. Zijn felgekleurde petje stak vrolijk af tegen het donkere groen van de bladeren. Hij tuurde naar beneden, waar zijn vriendinnetje Sara met haar blonde vlechten, een paar meter verderop aan het klimmen was op een oude boomstronk.

“Hoger, Sara! Je kunt het!” moedigde Timo haar aan terwijl hij zijn handen rond zijn mond vormde om beter te schreeuwen.

Sara keek even omhoog en gaf een zenuwachtige glimlach voordat ze haar aandacht weer op de klim richtte. Timo wist dat Sara soms bang was om te hoog te klimmen, maar hij bewonderde haar vastberadenheid.

Plotseling hoorde Timo een vrolijk gefluit. Hij keek om en zag een roodborstje op een tak zitten. Het vogeltje keek hem nieuwsgierig aan alsof het wilde deelnemen aan hun avonturen.

Timo glimlachte breed en fluisterde naar het vogeltje alsof het zijn beste vriend was. “Hallo daar, kleine vriend! Wil je met ons spelen?”

Het roodborstje hipte vrolijk van tak naar tak, alsof het Timo’s uitnodiging begreep. Timo sprong op van opwinding en riep naar Sara, “Sara, kijk eens! We hebben een nieuwe vriend!”

Sara keek op van haar klim en glimlachte bij het zien van het kleine roodborstje. “Wat een schatje! Kom maar hier, kleine vogel,” zei ze terwijl ze haar hand uitstak.

Het roodborstje fladderde naar beneden en landde op Sara’s uitgestoken hand. Het voelde zich duidelijk op zijn gemak bij de twee kinderen. Samen speelden ze een tijdje verstoppertje, waarbij het roodborstje hen steeds de weg wees.

Terwijl de zon langzaam onderging, liepen Timo en Sara hand in hand terug naar huis, met het roodborstje vrolijk fladderend boven hen. Ze waren moe maar vol geluk na een dag vol avonturen in de buitenlucht.

Die avond in bed, terwijl ze naar de sterren keken door het open raam, beloofden Timo en Sara elkaar dat ze morgen weer op avontuur zouden gaan. Want in de buitenlucht waren er altijd nieuwe vrienden om te ontmoeten en avonturen om te beleven. En dat was iets waar ze nooit genoeg van konden krijgen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Scan Boodschappen in de Supermarkt en Verdien Daarmee Cadeaubonnen

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!