GRATIS Je Hond, Kat of Konijn Laten Chippen in Amsterdam

Bij Dierenambulance Amsterdam kunnen honden, katten en konijnen van inwoners van Amsterdam en Diemen gratis worden gechipt. Wanneer eerder bekend is wie het baasje is, kan het dier beter behandeld worden. Heeft jouw huisdier nog geen chip, een afspraak maken is online zo gedaan en je kan veelal binnen enkele dagen terecht. Huisdieren van inwoners buiten Amsterdam kunnen ook worden gechipt voor €7,50.

Lees via deze link meer over het gratis laten chippen van je huisdier in Amsterdam, via de link kan je ook direct een afspraak maken

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën