GRATIS Kaart met Eigen Foto Versturen incl. Postzegel

Het Rode Kruis stelt ism Omapost gratis kaarten beschikbaar die gratis via de post verzonden worden. Je kan kiezen uit enkele leuke designs maar eventueel ook gewoon een eigen foto plaatsen. Binnenin kan je natuurlijk je eigen tekst schrijven.

Verstuur via deze link een gratis kaart incl. postzegel

3 berichten op GRATIS Kaart met Eigen Foto Versturen incl. Postzegel

  • In deze tijd denk ik meer aan alle ouderen die zeer kwetsbaar zijn. Zij vinden het heerlijk om post te mogen ontvangen. En ik vind het heerlijk om te versturen. De coronatijd zorgt er wel voor dat men meer om anderen gaat geven. Wees lief voor elkaar

  • wat een leuke actie, als alle mensen die hier gebruikt van maken ook een donatie doet naar het rode kruis!

  • Mijn oma zou heel blij zijn, als er een kaartje van haar klein dochter opde mat ligt.

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën