GRATIS Kaartje2Go incl. Postzegel t.w.v. €4,15

Doe mee aan de actie van Blokker en win altijd een Kaartje2Go code om een gratis kaartje inclusief postzegel t.w.v. €4,15 te mogen versturen. Daarnaast kan je nog flinke kortingen winnen bij Blokker. De actie loopt tot 24 december 2022.

Doe via deze link mee aan de winactie van Blokker

3 berichten op GRATIS Kaartje2Go incl. Postzegel t.w.v. €4,15

  • Geen code voor Kaartje2go ontvangen….jammer zo’n actie!

    • Helaas, de actie staat wel op 3 dagen op de website, we kunnen niet elke dag controleren of er ook nog codes worden meegestuurd, volgende keer misschien iets eerder van de actie gebruik maken. Een heleboel andere mensen hebben namelijk wel een code ontvangen.

  • kaartje voor onze kleindochter die zaterdag 7 jaat wordt en er niet bij kunnen zijn ivm ziekte opa

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën