GRATIS Kans op Spellenpakket t.w.v. €150
geplaatst/bijgewerkt 24 mei 2024

Doe gratis mee aan deze quiz van MIND over psychische gezondheid en maak kans op een uniek spellenpakket & het werkboek “Doen wat je droomt” t.w.v. €150,-.

3 Reacties

  1. Wat een fantastisch initiatief van MIND! Het feit dat ze een gratis quiz aanbieden over psychische gezondheid, benadrukt het belang van bewustwording en openheid rondom dit onderwerp. Bovendien is de kans op het winnen van een uniek spellenpakket en het werkboek “Doen wat je droomt” ter waarde van €150,- een geweldige motivatie om deel te nemen. Dit gaat verder dan alleen een quiz; het is een kans om meer te leren over je eigen mentale welzijn en wellicht nieuwe inzichten op te doen.

    Antwoord
  2. Wat een leuke winactie! Ik zou dolgraag dit spellenpakket willen winnen. Spelletjesavonden zijn altijd een hit bij ons thuis. Bedankt voor het organiseren van deze mooie gelegenheid!

    Antwoord
  3. Wat een geweldige kans! Ik ben dol op spellen en zou graag dit spellenpakket willen winnen. Bedankt voor het delen van deze geweldige actie!

    Antwoord

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!