GRATIS Kiehl’s Ultra Facial Cream Proefmonster

Vraag een gratis sample Kiehl’s Ultra Facial Cream aan. Deze wordt gratis naar je opgestuurd. Op=0p en één sample per persoon. Wees er dus snel bij, deze acties staan er om bekend snel voorbij te zijn. Geschikt voor elk huidtype, in alle weersomstandigheden. Hydrateert 24 uur lang.

Vraag via deze link het gratis proefmonstertje Kiehl’s Ultra Facial Cream aan

6 berichten op GRATIS Kiehl’s Ultra Facial Cream Proefmonster

  • Creme werkt goed in je huid mijn huid voelt gehydrateerd

  • Top product

  • Kiehls had ik al bij de Douglas en de Bijenkorf gezien maar nog niet gekocht. Nu kan ik het testen dus ben er super blij mee!
    Naar de Kruidvat ga ik er altijd graag langs 🙂

  • Zo benieuwd of dit het juiste middel is voor mijn droge huid.

  • Mijn dochter heeft een gevoelige huid en is altijd op zoek naar een gezichtscreme die echt helpt. Het is super leuk dat ze met een gratis sample van Kiehl’s kan ontdekken of deze creme goed voor haar is.
    Bij Kruitvat kom ik regelmatig en een cadeaukaart is zeker welkom.

  • Ben altijd blij met gratis samples en om post te krijgen vandaar dat ik vaak meedoe misschien brengt mij reactie nog eens een tegoed bon van €15 van de Kruidvat op vriendelijke groet mevrouw Stephanie Visser 💋

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën