GRATIS Knuffelbeertje na Aanmelding Nestlé Baby Club
geplaatst/bijgewerkt 4 februari 2016

gratis-knuffelbeertje-na-aanmelding-nestle-baby-clubWanneer je je aanmeldt bij de Nestlé Baby Club ontvang je gratis een leuk knuffelbeertje / knuffeldoekje cadeau. De Nestlé Baby Club informeert je tijdens de periode dat je kindje baby is onder andere over dingen die jij en je baby tegen kunnen komen op het gebied van voeding.

Meld je via deze link aan bij de Nestlé Baby Club om het knuffelbeertje te ontvangen

8 Reacties

 1. Goede.morgen
  Ik heb me bij jullie ingeschreven maar nog geen beertje ontvangen?
  Mvg tamara

  Antwoord
 2. ik zou graag zo beertje willen. Me zoontje kan niet zonder deze beertje slapen. hij is hem tijdens de vakantie kwijt geraakt.

  Antwoord
 3. Ik zou graag zo beertje willen. Me dochter kan niet zonder zo beertje slapen . Tijdens de vakantie kwijt geraakt.

  Antwoord
 4. Ik wil een Nestlé baby poppetjes Ik heb kindje hij kan niet zonder diep op slapen

  Antwoord
  • Ik wil graag gratis de knuffelbeer

 5. Ik wil graag gratis kuffeltje

  Antwoord
 6. Papa Beer, zo hebben we hem genoemd, is langzaam het verlengstuk geworden van het handje van onze baby. Hij is nu 14 maanden oud en loopt de hele dag met papa beer in zijn handje. Slapen gaan zonder papa beer is echt geen optie. Een geweldige knuffel.

  Antwoord
  • Ik vind heel erg leuk ?

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!