GRATIS Kwekkeboom Producten
geplaatst/bijgewerkt 9 december 2013

gratis-kwekkeboom-productenVraag een unieke code aan op de actiepagina van Kwekkeboom, koop vervolgens een verpakking Kwekkeboom Rundvlees, Draadjesvlees Croquetten of Goudse, Pittige of Mini Kaassoufflés en ontvang het aankoopbedrag retour op je bankrekening. Wees er snel bij, want alleen de eerste 11.000 aanvragers ontvangen een unieke code.

Vraag hier jouw unieke code aan om het aankoopbedrag van een Kwekkeboom product terug te krijgen

5 Reacties

 1. Deze actie is inderdaad belazerij. Ik had de vraag onjuist beantwoord en kreeg het aankoopbedrag niet terug. Ik heb daarop een klacht verzonden naar Kwekkeboom met het verzoek het bedrag alsnog op mijn girorekening te storten. Dit is niet gebeurt. Ze hebben daar zelfs niet het fatsoen om te reageren op mijn klacht. Ik krijg geen Kwekkeboom kroket meer door mijn strot!!!!!!

  Antwoord
 2. Bij C1000 zijn ze ook niet. Iemand enig idee waar wel?

  Antwoord
 3. Vol enthousiasme naar de Jumbo gegaan, maar daar worden ze niet verkocht. Er is hier geen andere supermarkt. Ik wil toch graag gebruik maken van de actie, maar hoe?

  Antwoord
  • Niet doen ze belazeren de boel .Je krijgt geen geld terug als je een verkeerd antwoord geeft op een vraag binnen 60 sec. Nooit meer Kwekkeboom

  • Geen Kwekkeboom kopen de actie lukt niet. En ze geven geen enkele reactie

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!