GRATIS Leesopdrachten App Pelle op Reis (Stimuleert lezen voor 8-11 jarigen)

Pelle op Reis is een leesopdrachten app die kinderen van 8 tot 11 jaar stimuleert te lezen tijdens het doen van verschillende opdrachten. Een effectieve manier om ouders hun kinderen aan het lezen te krijgen. Na afronding van de app heeft het kind rond de 10.000 woorden gelezen wat overeenkomt met een boek van ongeveer 100 bladzijdes. De app is ontwikkeld door Onderwijszorg Nederland.

Download via deze link de app Pelle op Reis

Let op, het is soms onduidelijk of je wel of niet moet inloggen en betalen voor de app. Voor de Android app geldt in ieder geval dat je deze versie download om het gratis te spelen. Over de iOS app hopen we binnenkort meer informatie te hebben.

Een bericht op GRATIS Leesopdrachten App Pelle op Reis (Stimuleert lezen voor 8-11 jarigen)

  • Wat leuk en vooral omdat kinderen niet het idee hebben dat ze iets moeten lezen maar leuke opdrachtjes moeten doen! Kinderen houden van spelletjes en spanning en zeker als er iets te vinden is wat ze kan interesseren is dit super!
    Ik loot graag mee voor dit spel!

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën