GRATIS LEGO Animal Crossing Fauna’s Huis
geplaatst/bijgewerkt 6 maart 2024

Kom op 9 of 10 maart 2024 naar een LEGO store in Nederland, bouw van LEGO Fauna’s Huis na van het populaire Nintendo spel Animal Crossing en neem het gratis mee naar huis. Per dag is er slechts een beperkt aantal beschikbaar dus wees op tijd. De activiteit is bedoeld voor kinderen van 10+ jaar.

Bekijk de gratis LEGO Animal Crossing Fauna’s Huis via deze link

De tijden waarop je kan langskomen op te bouwen zijn 9 maart 2024 van 10.00 tot 12.00 uur en 10 maart 2024 van 12.00 tot 14.00 uur.

Wat is Animal Crossing?

Animal Crossing is een populaire levenssimulatie-videogame-franchise ontwikkeld door Nintendo. Het spel plaatst spelers in een rustig dorpje bewoond door antropomorfe dieren, waar ze kunnen wonen, werken, sociale relaties kunnen opbouwen en verschillende activiteiten kunnen ondernemen. Spelers kunnen hun huis inrichten, tuinieren, vissen, insecten vangen, fossielen verzamelen en allerlei andere activiteiten ondernemen om het dorp te verkennen en te verbeteren. Het spel volgt een real-time klok en kalender, wat betekent dat evenementen en activiteiten in het spel overeenkomen met de tijd en datum in de echte wereld.

Wat is Fauna’s Huis?

In Animal Crossing is Fauna’s huis het thuis van het personage Fauna, die een geliefde dorpsbewoner is in het spel. Echter, de interne indeling en het ontwerp van Fauna’s huis kunnen variëren afhankelijk van de versie van het spel dat je speelt en de personalisatiekeuzes die zijn gemaakt door de speler of de ontwerpers van het spel. Elke dorpsbewoner in Animal Crossing heeft zijn eigen unieke huis met een gepersonaliseerd interieur dat zijn persoonlijkheid en voorkeuren weerspiegelt. Als je het spel speelt, kun je het huis van Fauna bezoeken om te zien hoe het eruitziet in jouw specifieke versie van het spel.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Scan Boodschappen in de Supermarkt en Verdien Daarmee Cadeaubonnen

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juli een Krasloten cadeaupakket!