GRATIS L’Oréal Age Perfect Collageen Expert (50-65 jaar)
geplaatst/bijgewerkt 22 maart 2021

Hettestpanel zoekt 100 deelnemers om gratis L’Oréal Age Perfect Collageen Expert verstevigende ampullen te testen. Deelnemers moeten tussen de 50 en 65 jaar oud zijn. Je hebt tot en woensdag 24 maart 2021 om je aan te melden.

Schrijf je via deze link in om gratis L’Oréal Age Perfect Collageen Expert te testen

De test bestaat uit het aanbrengen van 7 ampullen, één per dag. Deze ampullen hebben een versterkend effect op dagcrème die al gebruikt wordt. Om deze reden zal er ook dagcrème meegestuurd worden, om tegelijkertijd te testen. De ampullen worden als kuur op de hoofdhuid, en eventueel op de nek of hals, gebruikt. Dat wil zeggen dat je tijdens de testperiode de dagcrème gebruikt, met als aanvulling elke dag één ampul.

6 Reacties

 1. dit zou ik graag willen testen en reclame willen maken

  Antwoord
 2. Hai zou dit product graag uit wilen proberen

  Antwoord
 3. Graag zou ik hem testen!

  Antwoord
 4. Ik zou graag met deze test mee willen doen. Ik ben 70 jaar, gebruik al jaren L’Oréal en heb het idee dat de L’Oréal dagcrème met collageen versteviger (de nieuwe formule) mijn huid helpt verstevigen. Ik ben zeer benieuwd naar het extra aanvullende effect van de ampullen.
  Moeder natuur heeft mij gezegend met een redelijk strakke huid, maar op bepaalde plekken (zoals rond mijn lippen) begint een extra versteviging wel nodig te zijn.
  Dank voor het in overweging nemen van mijn candidatuur. ik stel uw moeite bijzonder op prijs.

  Antwoord
 5. Hallo, vele soorten crème gebruikt voor rimpels om mijn mond, zou deze ook graag willen proberen. Bvd Bea Bouwman

  Antwoord
  • Graag

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win 4 HEMA koningsdagtompoucen op 27 april 2024!