GRATIS Lucovitaal Vitamine C1000 op 15 September bij Kruidvat Goedkoopavond

Ga op woensdag 15 september 2021 naar de Kruidvat Goedkoopavond en ontvang tegen inlevering van de waardebon een gratis pot Lucovitaal Vitamine C1000 van 60 stuks gratis.

Lees via deze link meer over de actie en vind hier ook de waardebon voor de gratis Lucovitaal Vitamine C1000

3 berichten op GRATIS Lucovitaal Vitamine C1000 op 15 September bij Kruidvat Goedkoopavond

  • Het filiaal aan de Rozemarijndonk te Spijkenisse heeft de gratis Lucovitaal NOOIT!Na amper 5 minuten vanaf de speciale korting avond,is het zogenaamd op.Dit gebeurd stelsigmatig.De volgende morgen staan de potjes gewoon weer in het schap.Kortingen kloppen aak niet,men wordt afgescheept met minder korting dan aangegeven wordt in de voorwaarden.Het is simpelweg een lokkertje!Met de bon van de speciale koopavond heeft men de volgende dag geen recht op de gratis Lucovitaal,die simpelweg niet gegeven wordt.

    • Jammer was op ,tussen 5 en 6 uur !! dus niet genoeg op voorraad.
      Jammer kom altijd bij het kruidvat .

Geef een nuttige reactie op dit gratis item en doe automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99!

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Laat je een reactie achter dan wordt je ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99! Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuwsbrief 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en doe  automatisch mee aan de verloting van een Tony Chocolonely Mega Geschenkdoos t.w.v. €25,99.

 

 

Categorieën