GRATIS Maggi Soep in Zak
geplaatst/bijgewerkt 7 januari 2021

LET OP DE ACTIE IS VERLENGD! Probeer gratis Maggi Soep in Zak. Je kan na aankoop bij 1 van de deelnemende supermarkten het aankoopbedrag terug krijgen op je bankrekening. De Maggi Soep in Zak wordt gemaakt van alleen natuurlijk ingredienten en is er in de varianten Tomaten, Tomaat-Paprika, Champignon en Erwten. Meedoen kan tot 31 maart 2021 of tot het maximaal aantal cashbacks is bereikt, de beschikbaarheid kan je terugvinden via onderstaande link. Dit is een nieuwe actie, heb je eerder mee gedaan, dan kan je opnieuw meedoen.

Vraag na aankoop via deze link het aankoopbedrag van Maggi Soep in Zak terug

De deelnemende supermarkten zijn Jumbo, Plus, Deen, Hoogvliet, Dirk, Dekamarkt, COOP, Vomar, Spar, Jan Linders, Poiesz, Boni en BOON/MCD. Het retourbedrag is maximaal €2,89. Je kan het aankoopbedrag na ongeveer 7 werkdagen terug verwachten.

2 Reacties

  1. Let op! Deze actie loopt al vanaf 28 september 2020. Ik dacht dus dat het een nieuwe actie was, want die indruk wordt gewekt, maar dat is dus niet zo en had dus soep gekocht en nu blijkt dat ik dus al mee gedaan had…

    Antwoord
  2. Ik vind dit een heel fijne actie, want ik wilde verschillende smaken wel al eens proeven.

    Antwoord

Een reactie versturen

Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief. Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de nieuwsbriefverloting!

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand mei een Krasloten cadeaupakket!