GRATIS Melkunie Halfvolle Melk 2 Pakken
geplaatst/bijgewerkt 2 februari 2015

gratis-melkunie-halfvolle-melk-2-pakkenKoop bij AH tot uiterlijk 22 februari 2015 1 of 2 pakken Melkunie Halfvolle Melk met Vers Filter en ontvang het aankoopbedrag retour op je bankrekening. Deze vernieuwde Halfvolle melk is na openen tot 7 dagen houdbaar. Gebruik tijdens de geld-terug-aanvraag de code ‘7DAGENVERS’.

Vraag hier het aankoopbedrag van 1 of 2 pakken Melkunie Halfvolle Melk met Vers Filter terug

3 Reacties

  1. ik leuk dat dag kinder kun gratis

    Antwoord
    • Is dat nederlands?

    • Ik krijg het niet voor elkaar om het veld goed in te vullen de coce 7dagenvers geeft met rode letters aan dat ik geen hoofdletters mag gebruiken maar dat doe ik niet heb ik een andere code nodig en waar vind ik die?

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!