GRATIS Melkunie Vla
geplaatst/bijgewerkt 26 september 2023

VERNIEUWDE ACTIE! Koop in de supermarkt een pak Melkunie vla naar keuze en ontvang het aankoopbedrag terug op je bankrekening. Je kan kiezen uit pakken van 500ml of 1 liter in bijvoorbeeld de smaken dubbelvla, hopjesvla, rum en rozijnen, appel en kaneel, perensmaak, citroensmaak, chocolade-graanbolletjes of één van de andere. De actie loopt van 25 september tot 12 november 2023 of totdat het maximum aantal cashbacks bereikt is.

Vraag via deze link je aankoopbedrag van een pak Melkunie vla naar keuze terug op je bankrekening

Eventueel kan je eerst een link per mail laten toesturen, waarmee je later, wanneer je de vla hebt gekocht, het aankoopbedrag terug kan vragen. Zo weet je zeker dat je niet net misgrijpt doordat het maximum aantal cashbacks dan misschien net bereikt is.

Voor deelnemers aan dezelfde actie afgelopen februari/maart is het zo te zien mogelijk ook weer opnieuw mee te doen. Lukt het niet in 1x, probeer het dan eens in een incognito venster of andere browser.

Aanvullende actievoorwaarden kan je opvragen via deze link

1 Reactie

  1. Heel blij mee. Ik heb de link opgevraagd. Nu kan ik het op mijn gemak morgen kopen.

    Antwoord

Een reactie versturen

Leuke en nuttige reacties doen automatisch mee met de Nieuwsbrief Winactie! Vul je je e-mailadres in, dan word je automatisch ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Categorieën

Nieuwsbrief Winactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en win de maand juni een Krasloten cadeaupakket!